Cum sa-ti schimbi viata? Introdu aceste obiceiuri

Cum sa-ti schimbi viata intr-o lume tot mai agitata, unde totul pare sa fie pe pilot automat? Despre toate acestea vorbim in cele ce urmeaza, cand vom descoperi impreuna cateva schimbari si obiceiuri care sunt la indemana oricui.

Pentru ca, sa recunoastem, de multe ori avem senzatia ca suntem pierduti si nu stim exact de unde sa incepem. Cu alte cuvinte, cum sa-ti schimbi viata cand inca nu stii exact ce iti doresti?

Care sunt primele actiuni pe care ar trebui sa le intreprinzi? Ce ai putea face fara a perturba prea mult rutina vietii actuale? Pentru ca nu poti schimba anumite lucruri de pe o zi pe alta, asa ca vei avea nevoie de rabdare si disciplina…



Cum sa-ti schimbi viata? Indrazneste sa faci cateva modificari


1. Fii cu adevarat atenta la nevoile si gandurile tale. Ce iti doresti cu adevarat? Ce ai vrea sa se petreaca in viata ta pentru a fi mai fericita? Care sunt pasiunile tale si ce poti face pentru a le materializa? Observa-ti emotiile si sentimentele si intelege ce vor sa-ti transmita.


2. Du lucrurile pana la capat. Nu te lasa descurajata de catre cei care nu fac mai nimic pentru a avea o viata mai buna. Ba chiar din contra, de obicei acestia sunt negativistii care incearca sa te traga in jos si pe tine. Asa ca, daca vrei o schimbare majora in viata ta, nu lasa nimic sa te intoarca din drum.

Fa liste cu prioritatile tale si lucrurile pe care vrei sa le obtii, incerci, etc pentru a sti ce iti doresti cel mai mult.

3. Invata sa te simti inconfortabil, este o caracteristica des intalnita in cazul celor care vor sa schimbe anumite lucruri. Asa ca invata sa accepti ca poate nu te simti in largul tau cu noile schimbari, dar cu siguranta esti pe drumul cel bun.


Cum sa-ti schimbi viata? Nu lasa frica sa te acapareze



4. Frica, emotiile negative si teama de a incerca ceva nou pot sa ne intoarca din drum. Stiai ca studiile psihologice arata ca cei mai multi oameni renunta la visele lor tocmai din aceasta pricina?

Le este prea frica sa mearga mai departe si sa aleaga ceea ce isi doresc, asa ca prefera sa ramana in situatia actuala, macar este „confortabila”…Daca nu vrei sa ai regrete peste multi ani, ar fi momentul sa ignori aceste idei si sa mergi mai departe in viata ta.

5. Fa-ti planuri de viitor. Exact ce discutam si mai devreme, fii curajoasa si scrie intr-o agenda exact ce iti doresti in viitorul apropiat. Nu uita sa adaugi detaliile si sa simti ca deja s-a indeplinit. Iti suna familiar? Atunci poate ar fi cazul sa afli mai multe despre legea atractiei.


Legea atractiei – cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti:

Stabileste ceea ce vrei cu adevarat. Vei vedea, dupa ce o sa vizionezi filmul, ca acesta este primul pas. Trebuie sa stii ceea ce iti doresti cel mai mult si sa crezi ca este posibil pentru tine, acel lucru. Nu conteaza ceea ce iti doresti. Conform legii, este la fel de usor sa atragi cafeaua favorita sau casa visurilor tale. Este important sa consideri ca meriti si sa stabilesti prioritatile.

Expertii in legea atractiei ne sfatuiesc sa ne facem chiar scenarii, scrise de mana noastra. Asa ca, ia o foaie de hartie si descrie exact cum ai vrea sa fie viata ta…mai multe despre legea atractiei >>>


Cum sa-ti schimbi viata? Nu uita de importanta unui scop major


6. Este vital sa ai un scop principal in aceasta viata, o misiune daca vrei. Fiecare isi aduce aportul in aceasta lume in modul in care stie cel mai bine. Desigur ca mereu putem imbunatati aceste lucruri si modul in care actionam in viata noastra, in activitatile zilnice, etc.

Tu ce poti face pentru a fi mai aproape de indeplinirea scopului tau?


7. Daca vrei ca schimbarile pe care le planuiesti sa fie de durata si cat mai eficiente, atunci fa ceva in acest sens. Vrei sa ai o relatie? Iesi mai des la intalniri. Vrei sa-ti schimbi jobul? Ce ar fi sa si cauti unul mai bun?

De multe ori ne dorim tot felul de lucruri, dar nu facem absolut nimic pentru a le transforma in realitate. Iar starea noastra de spirit si actiunile sunt fundamentale in aceste cazuri.

Nu uita sa perseverezi si sa ai incredere, iti poti crea o viata mai buna, fara doar si poate!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *