Succesul in cariera. Pregateste copilul inca de pe acum!

Este demn de stiut ca succesul in cariera nu este ceva ce se obtine de pe o zi pe alta. Tocmai de aceea ar fi bine sa-i pregatesti pe cei mici inca din primele clase. Iar gramatica limbii romane este unul dintre cele mai importante aspecte, indiferent de ce cariera ai alege.

In mod cert este necesar sa cunosti temeinic limba romana pentru ca succesul in cariera sa-ti surada, atunci cand va fi momentul. Va recomandam in acest sens cel mai eficient instrument: lucrarea Gramatica distractiva. Teste rezolvate pentru clasele a III-a si a IV-a, detalii aici >>>

Este o lucrare unica ce contine peste 700 de exercitii concepute special cu o componenta distractiva. Copilul dvs. va invata gramatica de placere. Mai exact, gasiti aici 357 exercitii distractive pentru clasa a III-a si 387 exercitii distractive pentru clasa a IV-a.

Acestea respecta intocmai materia studiata la clasa. Datorita acestui lucru, copilul poate exersa acasa intr-un mod distractiv exercitiile abordate in clasa de profesor.

Succesul in cariera si viitorul copilului depind de tine!

Nu pierdeti din vedere urmatorul aspect:

    ciclul primar este, fara indoiala, cea mai importanta perioada a pregatirii scolare, cand se formeaza niste abilitati de baza si cand cel mic incepe:

    sa stapaneasca limba literara

    sa inteleaga gramatica

    sa comunice in scris si oral

    sa isi dezvolte gandirea abstracta, detalii aici despre cele 2 lucrari pentru clasele III si IV >>>

Ce inseamna, mai exact gramatica?

– sa diseci un text, sa decizi care sunt subiectul, predicatul, atributul, complementul

– sa identifici conjunctiile, prepozitiile, constructiile atipice

– sa selectezi cuvintele cu sensuri multiple

– sa identifici contextul general, astfel incat sa poti alege sensul corect

Si sa faci toate aceste lucruri instinctiv.

Succesul in cariera – incepe cu cele mai importante lucruri

Dupa cum stii, gramatica nu este o treaba atat de simpla pe cat pare. Asa ca este momentul ca cei mici sa inceapa sa priveasca mai serios aceste aspecte. Sigur nu doresti sa ajungi in clasa a VIII a fara sa cunoasca gramatica limbi romane.

Comandati ACUM „Gramatica distractiva”! Este cea mai buna decizie pe care o puteti lua pentru viitorul copilului, detalii AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *