Cum sa scapi de grasimea abdominala in 5 zile

Sigur si tu ai vrea sa stii cum sa scapi de grasimea abdominala cat mai repede, iar astazi iti vom propune cateva metode simple si eficiente de ardere a acesteia. Foarte multe femei se confrunta cu aceasta problema, acumuleaza grasimea in zona abdominala, ceea ce poate fi total neplacut. In special cand vrei sa iti etalezi silueta in anumite tinute care par sa te tradeze…Dar doar pentru moment!

Acea grasime este nesanatoasa si indica un fapt important: nu elimini suficient de bine toxinele. De asemenea, ar fi bine sa acorzi mai multa importanta nutritiei. Introdu in dieta ta cat mai multe fructe si legume proaspete, in special acum cand se aproprie sezonul calduros. Profita in aceasta primavara si infrupta-te din belsugul fructelor care isi vor face aparitia.

Capsunile si ciresele vor fi „vedetele” anotimpului, iar acestea abunda in vitamine, minerale si fibre. Te vor ajuta sa te eliberezi de toxine mai repede decat crezi. Dar astazi vom vorbi despre altceva. Cum sa scapi de grasimea abdominala? Ei bine, te vor ajuta alte fructe „celebre”: merele.

Dupa cum stii, merele sunt o sursa importanta de vitamine, precum: A, C, B1, B2, B3, B6, B9, E. Au in compozitie si multe minerale esentiale pentru organismul tau: fier, fosfor, siliciu, calciu, potasiu, magneziu, etc. Contin pana la 86% apa si sunt chiar recomandate in combaterea obezitatii si a surplusului de greutate. Au, de asemenea, un continut scazut de calorii si sustin sanatatea digestiva.

Cum sa scapi de grasimea abdominala in 5 zile – spune adio toxinelor!

De multe ori este greu sa scapi de acest strat de grasime, asa ca ai nevoie de o solutie eficienta, care poate avea rezultate imediate. Dietele sau tratamentele nu sunt intotdeauna cheia succesului. Tocmai de aceea iti vom prezenta cura cu mere. Chiar daca este drastica, veti reusi sa dati jos in 5 zile, acea grasime abdominala de care vrei sa scapi.

Cura cu mere

Ziua 1

– vei consuma doar mere, pe care le vei imparti in 3 parti, ca si mese principale ale zilei. Poti manca oricate mere iti doresti

Ziua 2

– mic dejun – 2-3 mere; pranz – salata de cruditati cu putin branza, un mar; cina – 3 mere

Ziua 3

– mic dejun: o felie de paine integrala cu o felie de sunca, un mar; pranz: salata de cruditati, un mar; cina – 3 mere

Ziua 4

– mic dejun: o felie de paine integrala cu o felie de sunca, un mar; pranz – salata de legume cu ton, un mar; cina – un pahar de lapte, 2-3 mere

Ziua 5

– mic dejun – o felie de paine integrala cu un ou fiert si un mar; pranz – salata de cruditati, un mar; cina – carne de vita la gratar ( 150-200 grame), 3 mere

 

Cum sa scapi de grasimea abdominala in 5 zile – sfaturi utile

Vei tine aceasta cura cu mere si vei constata ca, dupa 5 zile, vei slabi 4-5 kilograme. Desigur, nu vei tine regimul pentru mai mult de 5 zile, altfel ai putea fi slabita. Revin-o la o dieta normala, incet, fara sa faci excese alimentare. Sfat: nu incepe sa mananci mancare fast-food, semiprocesata, dulciuri, etc.

Incearca sa faci si o plimbare lunga in fiecare zi si sa bei apa din belsug. In acest fel rezultatele vor fi si mai bune, iar tu vei scapa de toxine. Fa-ti un obicei din a avea grija de tine, nu uita sa acorzi o importanta sporita nutritiei. Succes!

 

4.64/5 (28)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *