Dieta cu fasole neagra – scapi de kilogramele in plus!

Poate ca nu ai auzit inca de dieta cu fasole neagra, tocmai de aceea astazi dorim sa iti prezentam un regim de slabire eficient si simplu. Multa lume evita fasolea, atunci cand se afla la o cura de slabire, considerand ca are prea multe calorii, asa ca va agrava situatia.

Nimic mai departe de adevar. Fasolea neagra are doar 85 de calorii per suta de grame, asa ca este chiar recomandata in cure. Tocmai de aceea exista acest regim facil, care te va surprinde prin rezultatele bune pe care le va conferi.

In caz ca nu stiai, fasolea neagra este cea mai buna dintre toate tipurile, avand capacitatea de a ne ajuta sa eliminam rapid toxinele. Te-ai intrebat vreodata de ce fasolea neagra este…neagra? Ei bine, tot gratie flavonoizilor, la fel ca si in cazul murelor, strugurilor negri, afinelor, etc. Acestia se numesc antocianine si antocianozide si sunt foarte eficienti in a ne feri de bolile cronice, precum cancerul.

Sunt antioxidanti puternici, iar in dieta cu fasole neagra vei avea parte din plin de aceste substante minunate. Mentin si sanatatea colonului si te vor scapa de colesterolul „rau”.

Asadar, celebra fasole neagra contine proteine, minerale, vitamine, triptofan si are calorii putine, cu toate acestea. Deci este clar o leguminoasa indicata in cadrul regimurilor de slabire.

Fasolea va ajuta la accelerarea metabolismului, topind practic grasimea nedorita. Foarte eficienta si in cazul acelor femei care vor sa scape de grasime abdominala.

 

Dieta cu fasole neagra – ce trebuie sa faci?

Aceasta leguminoasa te va ajuta sa ai un nivel redus de zahar in sange si iti va oferi senzatia de satietate de care ai nevoie, in special cand esti la cura de slabire.

Cu ajutorul acesteia vei reusi sa inlocuiesti si carnea, in special in perioadele de post. Sau poate vrei pur si simplu sa consumi mai putina carne. Ce mai inlocuieste cu succes carnea? Nautul, lintea, ciupercile. Au mai putine calorii, asa ca sunt indicate in regimuri.

 

Cum slabesti cu fasole neagra:

– vei consuma zilnic fasole neagra (200 de grame), gatita intr-un mod sanatos si fara alte „adaosuri”. Incearca sa nu adaugi carne in mancarea de fasole pe care o vei face. In acest fel, vei reduce numarul caloriilor- vei tine dieta pe parcursul a 7 zile, interval in care nu vei consuma mai mult de 1600 de calorii pe zi
– mananca doar alimente putin preparate termic si reduse in calorii
– consuma fructe si legume din belsug
– la micul dejun poti consuma: cereale integrale cu fructe si lapte; la pranz – supe creme, salate cu ton, branza sau fasole; cina – salate de cruditati, un mar. Desigur, este doar un exemplu de meniu, poti varia. Incearca sa consumi fasolea la pranz, asa va fi asimilata cel mai bine

Dupa cum vezi, dieta cu fasole neagra nu este un regim de slabire complex, ba chiar din contra. Ideea este sa reduci numarul de calorii si sa nu uiti sa consumi minunata fasole, zilnic. Cel putin pentru 7 zile, atat cat dureaza regimul.

Dieta cu fasole neagra – ce mai ai voie sa consumi?

Desigur ca toate acele alimente care sunt de regula recomandate in diete. Vorbim despre: carne slaba, orez (brun), cartofi dulci, indulcitori naturali (fara zahar!), branzeturi sarace in grasimi.

Daca vei tine acest regim pentru o saptamana vei vedea ca vei ajunge sa pierzi in jur de 4 kilograme, ceea nu este rau deloc. Nu uita sa faci si miscare, tonifiaza acele zone care stii ca au nevoie, cu precadere.

Bea apa din belsug si alege alimente cat mai sanatoase. Nutritia joaca un rol cheie in vietile noastre, ajutandu-ne sa ne mentinem starea de sanatate. Asa ca nu uita sa ii inveti si pe cei mici importanta unei diete axate pe fructe si legume. Succes!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *