Cum sa ai o talie de viespe

Sigur si tu ti-ai dori sa ai o talie de viespe, dar ti se pare un scenariu mult prea indepartat, asa ca nici macar nu mai incerci. Ei bine, astazi iti vom da vesti bune. O sa ramai uimita, dar nu este atat de greu sa ai o talie subtire si un trup armonios.

Desigur ca este nevoie de un efort din partea ta si va trebui sa respecti anumite reguli, dar asta nu inseamna ca va fi atat de greu. Nicidecum. Pentru a avea o talie de viespe este necesar sa faci sport si sa mananci sanatos, in principiu. Suna cunoscut, nu-i asa? Asadar, astazi iti vom spune exact ce este de facut pentru a avea silueta mult dorita.

De multe ori femeile au senzatia ca este foarte dificil sa mai revina la trupul din adolescenta, dar nu este deloc asa. Ai nevoie de putina disciplina si perseverenta in viata ta. Acestea sunt cele mai importante aspecte.

Cum sa ai o talie de viespe – sfaturi utile si rapide

Deci, ramane sa vedem ce ar bine sa faci efectiv, pentru a-ti indeplini visul. Daca nu ai o conformatie care sa favorizeze o talie proeminenta, nu te descuraja. Chiar daca va fi nevoie de mai mult efort, nu este imposibil sa obtii ceea ce iti doresti.

Desigur ca atunci cand ai o talie accentuata de la natura, nu va fi chiar asa de greu sa dai jos cateva kilograme. Cu siguranta va merita efortul. Asadar, te vom invata cum sa scapi de tesutul adipos din jurul taliei, garantat!

 

Ce trebuie sa mananci, cu precadere, pentru a avea o talie de viespe?

 

Ei bine, este clar ca va trebui sa scoti din alimentatie toate acele produse fast-food, semipreparate sau dulciuri. De asemenea uita de patiserii si axeaza-te pe un consum ridicat de fructe si legume. Ar fi indicat sa consumi mai des: mere, pere, prune, ardei, castraveti, morcovi, piersici, zmeura si mure.

Acestea abunda in vitamine si fibre, asa ca te vor ajuta sa elimini cu usurinta grasimile, dar si toxinele. Vei avea o digestie si un tranzit intestinal mai bun, asa ca metabolismul tau va fi mai rapid.

Despre importanta exercitiilor sportive am mai discutat si te rugam sa nu omiti acest pas. Daca vrei sa ai o talie de viespe fa si exercitiile de planking, acelea tonifiaza si acea zona, plus abdomenul.

De asemenea, rasucirile stanga-dreapta sunt foarte eficiente. Cu picioarele departate te vei rasuci in stanga, apoi in dreapta de cel putin 15 ori. Te opresti un minut si continui cu inca 3 serii de cate 15 executii. Vei observa ca zona taliei va incepe sa „arda”, exact ceea ce ne dorim.

Dupa aceste serii, continua cu aplecari stanga-dreapta si fa 4 serii de cate 15. Stim, este destul de solicitant, dar doar in acest mod poti obtine talia de viespe la care visezi.

Apoi, misca bazinul executand niste „cercuri”. Prima data in partea dreapta (de 10 ori) apoi schimbi sensul. La final, iti recomandam sa te asezi pe spate si sa faci 50 de abdomene, pentru a fi sigura ca scapi de grasimea abdominala. Nu de alta, dar si aceasta afecteaza zona taliei.

Cum sa ai o talie de viespe – consuma cat mai multe lichide

Si nu ne referim la sucuri dulci si alte bauturi similare. Ci la limonade cu ghimbir si multa apa plata. Doar in acest fel te vei detoxifia si vei ajuta organismul sa piarda din kilogramele in plus.

Daca vrei sa arzi cu usurinta grasimea de la acest nivel, introdu in dieta ta: nuci, seminte, ardei iuti, cereale integrale, peste, ananas, mango. Pe langa restul de ingrediente pe care ti le-am mentionat mai sus.

Asa ca de acum incolo vei putea purta acele rochii mulate si sexy, fara iti faci probleme. Ai grija de trupul tau, te vei simti mai bine, iar silueta ta va fi perfecta pentru orice outfit!

 

4.5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *