Sucuri naturale pentru imunitate – pentru un organism mai puternic

Este momentul sa descoperi cateva retete de sucuri naturale pentru imunitate absolut exceptionale. In aceste vremuri este vital ca sistemul imunitar sa fie puternic si rezistent din motive lesne de inteles. Asa ca haide sa vedem impreuna ce fel de bauturi „magice” putem prepara impreuna.

Asa ca impreuna putem descoperi cateva sucuri naturale pentru imunitate. Si nu vei regreta, de asta te asiguram. Cele pe care urmeaza sa ti le prezentam astazi sunt mai bune decat te-ai astepta.

In special ca sunt realizate de la 0, adica le vom prepara chiar noi acasa. Tocmai de aceea este momentul perfect pentru a-ti cumpara un storcator de fructe, daca nu ai deja unul.

Sucuri naturale pentru imunitate – cunosti aceste retete?

Suc de mar, telina si patrunjel

Ingrediente

– 4 mere

– o telina mica

– o legatura de patrunjel

Mod de preparare

Desigur ca vei curata ingredientele si le vei pune in storcatorul de fructe si legume. La final vei obtine o cantitate suficienta de suc proaspat, numai bun sa-ti incepi ziua.

Suc de mere, morcovi si portocale

Ingrediente

– 2 mere Granny Smith

– 2 morcovi

– o portocala

O combinatie ideala de vitaminele A, C, B6, acid folic si potasiu, perfect si dupa masa de pranz, dar in special dimineata.

Suc de lamaie, ghimbir si turmeric

Ingrediente

– un praf de ghimbir

– sucul unei lamai

– un praf de ghimbir pudra

– apa plata

Aceasta reteta nu necesita un storcator de fructe, ci doar o cana de apa plata in plus, apoi poti amesteca toate ingredientele de mai sus, pentru a obtine un suc perfect impotriva infectiilor si o cantitate mai mare.

Sucuri naturale pentru imunitate – fructe  si legume

Suc de sfecla, mere si morcovi

Ingrediente

– o sfecla mare

– 3 morcovi

– 2 mere

Perfect pentru imunizare, consuma-l mai des, pentru ca rezultatele vor fi pe masura asteparilor, iar tu vei fi in siguranta.

Suc de mango, portocale si capsune

Ingrediente

– un mango

– 2 portocale

– o mana de capsune

Da, este la fel de savuros cum suna, asa ca ar fi bine sa profiti din plin de aceste fructe, in special ca in curand va fi sezonul capsunelor.

Sucuri sanatoase pentru copii – invata-i cum se procedeaza

3. Suc de legume “Green”

Ingrediente

    o para

    — o mana de kale

    — un mar

    — 2 bucatele de telina

Nu uita sa-i inveti pe micutii tai sa bea cat mai des aceste sucuri sanatoase pentru copii, nu de alta dar ii vei ajuta enorm…mai multe retete de sucuri pentru cei mici vei gasi aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *