Regimul de o zi, ideal pentru vara – scapa de toxine!

Daca si tu vrei sa te purifici in aceasta vara si sa elimini toxinele cu succes, ai face bine sa incerci regimul de o zi. Da, ai citit bine, se poate sa te purifici si intr-o zi, daca stii cum sa procedezi.

Cu alte cuvinte, iti propunem o dieta in care vei manca mai mult fructe si salate, asa ca s-ar putea sa si slabesti un kilogram. Desigur, regimul de o zi se poate extinde la 3-5 zile, in special daca vrei sa dai jos 2-3 kilograme.

Cu alte cuvinte, acest regim te va ajuta sa te simti mai bine in pielea ta si sa devii mai sanatoasa. Haide sa vedem ce ai de facut!

Regimul de o zi, ideal pentru vara – arunca mancarea nesanatoasa!

Ne referim aici la semipreparate, dulciuri, covrigei, ciocolatele, sucuri si alte minunatii din acest spectru…suntem siguri ca ai inteles ideea. Renunta la fast-food si alimente procesate in aceasta zi si incepe cu un smoothie. Va merge de minune pe stomacul gol.

Opteaza pentru un smoothie realizat din 1/2 banana, cateva capsune si 1/2 pahar lapte vegetal, putina scortisoara. Amesteca bine si savureaza o bautura delicioasa. La gustare poti consuma 10 migdale crude si nesarate. Iar la masa de pranz incropeste o salata verde cu rosii, castraveti, cateva masline, catev felii de tofu afumat, suc de lamaie, cateva felii de ardei. Consuma un bol mare de salata pentru a avea energie pana la masa de seara.

Vei remarca faptul ca te vei simti mult mai bine si mai usoara, fata de zilele cand mananci ceva nesanatos. De asemenea, nu omite a doua gustare a zilei, cu 2 ore inainte de cina. Poti manca fructe de sezon, dar cu masura. De exemplu, o mana de cirese sau de zmeura pot fi alegeri excelente.

Regimul de o zi – ce poti manca la cina?

Daca vrei sa continui cu mancarea cruda, poti consuma inca o salata asemanatoare cu cea de la pranz. Dar poti opta si pentru alte variante. De exemplu, 2 felii de paine integrala prajite pe care vei adauga felii de avocado si rosii cherry. De asemenea, poti pune la cuptor legume de sezon, pe care le asezonezi cu sare si piper. Le vei servi fara paine.

Nu uita sa nu consumi mai mult de 300 grame de legume. Poti opta pentru ardei, cartof dulce, ceapa, morcovi, broccoli. Evita cartofii si bucura-te si de alte legume, vei observa ca sunt excelente pregatite la cuptor.

Nu uita sa faci miscare in acea zi si sa te bucuri de o hidratare corespunzatoare. Inainte de culcare, bea un ceai de fructe fara zahar sau indulcit cu inlocuitori cu 0 calori. Culca-te devreme si bucura-te de un somn odihnitor, doar in acest mod te vei putea bucura de un trup zvelt si sanatos.

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *