Gustari care slabesc. Sigur vei dori sa le incerci!

Stiai ca exista si gustari care slabesc? Daca nu, atunci este momentul ideal sa le descoperi, in special daca vrei sa te mentii in forma. Sau chiar sa slabesti. Nu conteaza ca stai mai mult in casa in aceasta perioada, tot este posibil. Tine doar de tine sa fii putin disciplinata si sa aplici cateva sfaturi care merita atentia.

Ei bine, iti prezentam chiar astazi cateva gustari care slabesc, asa ca nu va trebui sa te simti vinovata. Apropo, nu omite gustarile nici atunci cand tii
dieta. De ce? Pentru ca altfel iti va fi foame toata ziua si s-ar putea sa cedezi mai usor tentatiilor.

Asa ca haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Gustari care slabesc. Te-ai fi gandit?

Un mar pe zi…Te va ajuta sa slabesti si sa mananci mai putin. Da, este cat se poate de adevarat, asa ca nu uita sa mananci un mar inainte de masa.

Fructele te vor ajuta sa ai o digestie mai buna, in special consumate inainte de a manca. Asa ca serveste un mar inainte de masa de pranz si vei observa ca apetitul tau va fi diminuat. Ceea ce inseamna ca tu vei manca mai putin, exact ce aveai nevoie.

Avocado. Un fruct de avocado poate fi un inlocuitor perfect pentru unt sau…budinca! Datorita faptului ca are grasimi naturale sanatoase in compozitie, este o gustare ideala. Va spori procesul de slabire si va sustine arderea grasimilor. Pentru a obtine o budinca de avocado trebuie doar sa pui fructul taiat si feliat in blender. Mai adauga si o lingurita de cacao si putin sirop de artar sau miere. Vei obtine o gustare minunata, poti sa o consumi si dimineata alaturi de cereale integrale.

Daca preferi varianta sarata, poti manca avocado in loc de unt. Il vei intinde pe o felie de paine si poti presara putina sare. Incearca si guacamole, alta
varianta minunata de a consuma avocado. Se prepara foarte simplu, este necesar doar sa pui putin usturoi, suc de lamaie si sare. Iti va placea mult.

Gustari care slabesc – cereale integrale si afine

O da, o combinatie perfecta in special pentru micul dejun. Cerealele integrale sustin arderea grasimilor, la fel si afinele. Plus ca cele din urma abunda in antioxidanti, ceea ce inseamna ca vei fi mai sanatoasa ca oricand. De dimineata, prepara un mic dejun perfect. Adica 3 linguri de cereale, o cana de lapte vegetal, cateva afine si o lingura de mix de seminte (in, floarea soarelui, susan, etc).

Incalzeste putin laptele si adauga-l peste cereale si afine. Vestea cea buna este ca aceasta masa iti va tine de foame cu succes. De fapt, este mult mai mult decat o gustare.

Totusi, daca iti este foame mananca o mana de afine sau alte fructe de padure cu 30 de minute inainte de masa de pranz. In acest fel, pofta ta de mancare va fi diminuata, la fel cum se petrece si atunci cand mananci un mar inainte de masa principala.

Floricele de porumb incurajeaza procesul de slabire. Pentru ca sunt bogate in proteine, dar sarace in calorii. Asa ca vestile sunt grozave, in special ca
aceasta gustare se numara printre preferatele tuturor. Dar atentie, vei prepara chiar tu popcornul la tine acasa, intr-un tuci sau o oala. In niciun caz NU vei cumpara popcorn pentru microunde. Acela abunda in chimicale, calorii si multa sare. Asa ca evita-l si prepara chiar tu floricele. Foloseste putin ulei si sare de mare si bucura-te de un bol (mic) de floricele.

Gustari care slabesc – ceai verde si banane

In pofida parerilor impartite, bananele ajuta in procesul de slabire. Asa ca poti manca inainte de masa o banana, pentru ca vei reduce considerabil pofta de mancare. Vei simti o stare de satietate pentru cateva ore bune, asa ca probabil nici la cina nu iti va mai fi la fel de foame. Contine si proteine, tocmai de aceea este fructul perfect si poate reprezenta o gustare perfecta fie daca tii sau nu vreo dieta.

Ceai verde. Da, chiar si un ceai te poate ajuta sa reduci cantitatea de calorii pe care ai consuma-o in mod normal la o masa. Daca vei bea ceai verde si in loc de cafea, rezultatele vor fi si mai bune. De ce ajuta atat de mult aceasta bautura bogata in antioxidanti?

Cura de slabire cu ceai verde – ce este de facut?!

Vestile bune nu se opresc aici. Nu doar ca vei slabi, dar vei preveni bolile autoimune, cele cardiovasculare si vei avea mai multa energie. Toate acestea fara sa bei cafea, in caz ca te intrebai.

In cura de slabire cu ceai verde vei reusi sa:

– elimini grasimea abdominala
– accelerezi metabolismul
– previi depunerea grasimilor
– reglezi digestia si tranzitul intestinal…vezi totul despre cura cu ceai verde
aici >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *