Masti de par cu scortisoara – ce ar fi sa le incerci?

Poate ca nu te asteptai sa existe masti de par cu scortisoara. Asocierea intre podoaba capilara si faimosul condiment este un pic ciudata…Dar functioneaza de minune!

In sensul ca aceste masti de par cu scortisoara vor ajuta la stoparea caderii parului si cresterea mai rapida a acestuia. Doua aspecte foarte importante, in special cand iti place sa ai parul lung. Nu este tocmai usor de intretinut, iar uneori nici macar produsele profesioniste nu ofera rezultatele mult asteptate.

Asa ca ce este de facut? In aceste momente ar fi cazul sa incercam cateva remedii naturale si foarte eficiente. Plus ca parul tau va mirosi mai apetisant ca oricand.

Masti de par cu scortisoara – ai incercat vreodata uleiul?

Da, uleiul de scortisoara este super eficient si merita incercat. In special daca ai avut parul vopsit pentru mult timp, iar regenerarea ar fi foarte importanta in aceasta situatie. Parul tau va deveni mai rezistent, iar  caderea acestuia nu va mai reprezenta o problema.

Iti recomandam sa cumperi ulei de scortisoara de cea mai buna calitate, asa ca mergi la un magazin naturist sau la plafar. Acolo vei gasi o mare varietate de produse.

Masca de par cu ulei de scortisoara

Ai nevoie de:

– 3 lingurite de ulei de scortisoara

Cum vei proceda? Pur si simplu vei aplica de la radacina in jos, de-a lungul firului de par, masand foarte bine pe toata lungimea acestuia. Pentru a vedea rezultatele ar trebui sa repeti acest proces de 10-12 ori pe luna. Caderea parului va fi diminuata considerabil.

Masti de par cu scortisoara – vrei sa ai parul mai deschis la culoare?

Scortisoara te poate ajuta si in acest caz. Vei reusi sa deschizi culoarea parului cu succes. Desigur, pentru ca aceasta metoda sa functioneze nu trebuie sa ai parul vopsit, in mod evident.

Masca de par din bete de scortisoara

Ai nevoie de:

– 4 betisoare de scortisoara

– 3 cani de apa

Cum vei proceda? Vei fierbe apa, dupa care vei introduce betisoarele de scortisoara si vei lasa la infuzat, pana a doua zi. Apoi vei aplica solutia obtinuta pe intreg parul si vei lasa sa-si faca efectul pentru aproximativ 40 de minute. Apoi poti clati si spala parul. Desigur ca procedura trebuie

repetata, pentru un grad de succes ridicat. Sunt necesare 8 astfel de masti de par pe luna, pentru ca parul sa se deschida in mod natural.

Masti de par cu scortisoara – ce zici sa adaugi si putina miere?

O masca fantastica, pentru un par mai stralucitor si sanatos ca oricand, in mod natural. Este musai sa o incerci, mai ales daca esti adepta proceselor naturiste de infrumusetare.

Desigur ca ar fi bine sa aplici masca macar o data pe saptamana pentru a vedea cele mai bune rezultate.

Ai nevoie de:

– 3 lingurite de miere

– 2 lingurite de ulei de masline, preferabil

– 2 lingurite de scortisoara praf

Cum vei proceda?

Evident ca vei amesteca bine cele 3 ingrediente pana vei obtine solutia pe care o vei aplica de-a lungul parului. Vei lasa masca sa actioneze pret de 20 de minute si abia apoi te poti spala pe cap. Desigur ca va fi putin mai greu sa elimini mierea, dar pe termen lung merita din plin. Parul tau va fi mai matasos si stralucitor ca oricand.

Apa cu scortisoara. Cum te poate vindeca de boli

Poate ca nu stiai, dar apa cu scortisoara sau dalchini, asa cum este cunoscuta in medicina indiana, te poate ajuta in nenumarate cazuri de afectiuni si boli. Asa se face ca in ayurveda, adica medicina traditionala din India, remediile naturale sunt mai puternice decat ai crede si te pot ajuta in varii situatii.

Nu de alta, dar chiar si condimentele din bucatarie pot fi adevarate “arme” atunci cand vrei sa scapi de o tensiunea arteriala marita sau chiar de problemele digestive.

Apa cu scortisoara este un remediu simplu, dar foarte eficient, care te va ajuta in nenumarate cazuri…detalii aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *