Slabeste fara dieta consumand acest fruct!

Slabeste fara dieta pare a fi o replica total falsa la prima vedere, putine femei vor avea incredere ca pot pierde in greutate fara mari eforturi.

Asa ca daca, daca doresti sa slabesti doar 3-5 kilograme, ai face bine sa introduci in dieta ta zilnica un fruct minune: ananasul. Am mai discutat despre beneficiile fantastice ale ananasului, iar astazi iti reamintim de ce trebuie sa-l introduci in alimentatie.

Cercetatorii britanici au ajuns la concluzia ca este bine sa se consume 2 felii generoase de ananas, in fiecare zi. Nu doar pentru a pierde in greutate, ci si pentru sanatate.

Slabeste fara dieta – consuma ananas zilnic!

A. Cam asa ar suna o reclama pentru acest fruct miraculos, care are mai multa vitamina C decat portocalele sau kiwi. Chiar daca este putin mai costisitor, merita investitia avand in vedere ca sanatatea ta va fi mai buna. Iar organsimul tau fortificat.

Poti slabi consumand ananas zilnic, in special daca vei face si putina miscare. Doar nu vrei sa slabesti fara a te tonifia? Corpul tau nu va arata la fel de bine daca nu vei depune ceva efort, in acest sens. Bromelaina este o enzima digestiva cu proprietati antiinflamatoare, care stimuleaza intens digestia si se regaseste in acest fruct. Desigur, incearca sa nu mananci in exces in aceasta perioada. Ce ar fi daca cina ta ar fi compusa din 2 felii de ananas sau un smoothie, din acelasi fruct? Cu siguranta trupul tau va arata altfel, in scurt timp.

Nu te astepta la minuni, fara sa faci nimic. Ananasul te va ajuta sa arzi grasimea daca vei face si tu un efort.

B. Slabeste fara dieta si mentine sanatatea inimii tale. Sa nu crezi ca ananasul te poate ajuta doar atunci cand vine vorba de slabit. Are proprietati antiinflamatoare, asa ca va sustine sistemul cardio-vascular. De asemenea, ajuta la eliminarea celulelor nefaste si sustine procesul de vindecare al ranilor.

C. Continutul ridicat de vitamina C va sustine sanatatea celulor sanguine, colesterolul bun si va ajuta organsimul sa produca colagen in oase, cartilaje si muschi.

D. Sustine vederea, asa ca nu vei avea probleme cu ochii. Acest fapt se petrece gratie continului de vitamina A, care se regaseste in ananas.

E. Te fereste si de atacuri de cord, contine potasiu, care are rolul de a mentine sub control tensiunea arteriala.

F. Previne procesul de imbatranire. Pentru ca are mult mangan in compozitie, te va proteja de radicalii liberi, care pot distruge celulele si pot grabi procesul de imbatranire.

G. Sustine procesul digestiv. Slabeste fara dieta, doar regland acest proces, atat de important in corpul nostru. Atunci cand suferi de constipatie, nu vei reusi sa elimini reziduurile asa ca va fi mai greu sa slabesti. Tranzitul intestinal lent se poate imbunatati si prin consumul de cereale integrale, la micul dejun. Sucul de ananas este perfect pentru a vindeca aceastea afectiune.

ATENTIE! Daca suferi de gastrita, ar fi bine sa intrebi medicul inainte de a consuma suc de ananas. Nu este recomandat in toate cazurile.

Slabeste fara dieta – retete cu ananas

Ca sa ai grija de sanatatea ta, ar trebui sa mananci mai sanatos. Ca sa respecti aceasta regula de baza, ar trebui sa ai pregatite si o serie de retete. De exemplu, ce ar fi sa prepari o salata care sa contina si ananas? Salata de pui cu ananas este renumita. Ai nevoie de o salata verde, un piept de pui la gratar, lamaie si cateva bucatele de ananas.

Vei avea parte de o masa de seara copioasa si hranitoare. Desigur, sunt multe alte retete minunate, trebuie doar sa faci o mica cercetare, pentru a le descoperi. Sau poti sa mananci ananasul ca atare, va fi la fel de eficient.

Fructele si legumele proaspete au proprietati remarcabile atunci cand vine vorba de silueta si sanatate, asa ca nu le omite.

 

4.89/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *