Dieta cu suc de morcovi – detoxifiere rapida

Vrei sa slabesti rapid si fara prea multe batai de cap, asa ca dieta cu suc de morcovi ti s-ar putea potrivi perfect, daca vei da dovada de putina rabdare si perseverenta. Sigur ai auzit de celebrul suc de morcovi, care pare sa faca minuni si atunci cand discutam de tot felul de boli grave, cum ar fi cancerul sau bolile plamanilor.

Sigur stiai deja morcovii abunda in vitamina A, care contribuie la mentinerea starii de sanatate a ochilor. Dar pe langa acestea, morcovul mai contine si: B1, B2, B6, C, E, K, P. De asemenea, are in compozitie si minerale: potasiu, fosfor, calciu, magneziu, fier.

Morcovii sunt recunoscuti pentru proprietatile lor benefice asupra sanatatii, fiind eficienti in multe afectiuni, de asemenea. Dieta cu suc de morcovi va fi o adevarata revelatie pentru tine, iar faptul ca vei pierde in greutate intr-un mod inedit si sanatos este doar o alta veste buna.

Dieta cu suc de morcovi, cum se tine? Ce trebuie sa stii?

Morcovul este o leguma bogata in fibre si proteine si bineinteles apa, iar atunci cand il consumi sub forma de suc este mult mai eficient in curele de slabire. Plus ca este mai usor de consumat, doar ca presupune putin efort din partea ta. Va trebui sa iti rezervi vreo 30 de minute zilnic, pentru prepararea faimosului suc.

Vestea cea buna consta in faptul ca acest suc te scapa de pofta de mancare, conferindu-ti o stare de satietate mai repede decat atunci cand mananci morcovii cruzi.

Dieta cu suc de morcovi – poti diversifica!

Desigur ca nu trebuie sa bei doar suc de morcovi, mai ales ca trebuie sa urmezi dieta pret de o saptamana. Cel mai bine ar fi sa ii combini cu diverse alte alimente. Poti pune in sucul de morcovi si: mere, pere, sfecla, telina, ardei, spanac.

Poti sa il prepari si sub forma de smoothie, adaugand apa si spanac in blender, de exemplu. Asa ca poti opta pentru ambele variante: atat smoothie cat si suc de morcovi. Dar cel mai bine ar fi sa predomine sucul.

Asadar, in dieta ta zilnica ar trebui sa existe 2-3 pahare de suc de morcovi, pentru a avea succes si a slabi in 7 zile in jur de 3 kilograme. Se vor bea la interval de cateva ore si se va avea grija la alimentatie.

Fara doar si poate ca in dieta cu suc de morcovi trebuie excluse anumite alimente, cum ar fi:

– mancarea fast-food
– alimentele procesate
– dulciuri
– prajeli
– produse de patiserie
– alcool

Cel mai bine este sa ai un meniu cat mai simplu. De exemplu, o omleta cu o salata de cruditati la micul dejun, iar la pranz o supa crema de legume si un gratar cu salata verde. Seara poti opta pentru legume inabusite si putin orez. Poate ca nu este tocmai simpla varianta propusa de noi, dar daca vrei sa ai succes, este necesar sa faci anumite sacrificii.

 

Dieta cu suc de morcovi – sanatoasa si rapida

Acestea sunt cele 2 cuvinte care pot descrie cel mai bine aceasta dieta, care sigur va avea rezultate pozitive, daca vei respecta regulile de mai sus.

De asemenea, este necesar sa faci si putin sport, macar 30 de minute de activitate fizica pe zi. Axeaza-te pe zonele pe care stii ca este necesar sa le tonifici cat mai repede. Succes!

 

4.67/5 (15)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *