Dieta cu sirop de artar si lamaie

Sigur si tu ai vrea sa pierzi cateva kilograme bune, asa ca dieta cu sirop de artar si lamaie este secretul succesului pe termen lung, in acest caz. Daca celebra Beyonce Knowles a tinut aceasta dieta si a reusit sa piarda nu mai putin de 9 kilograme in doar 10 zile, de ce nu ai putea si tu?

Da, ai citit bine, acest regim te poate ajuta sa pierzi multe kilograme rapid, dar va depinde de tine sa te mentii, in sensul ca este bine sa ai o alimentatie sanatoasa tot restul anului. Asadar, siropul de artar va fi aliatul tau in lupta cu kilogramele in plus. De asemenea vei consuma lamaie, recunoscuta pentru proprietatile sale magice, atunci cand vine vorba de slabit. Tocmai de aceea dieta cu sirop de artar si lamaie va fi cea mai buna decizie pentru tine.

Siropul de artar este mult mai sanatos decat zaharul, fiind bogat in minerale precum zincul si manganul. Nu uita ca ajuta la mentinerea constanta a nivelului de zahar din sange.

Dieta cu sirop de artar si lamaie – ce trebuie sa stii

In primul rand, trebuie sa stii ca aceasta dieta poate fi tinuta intre 3 si 10 zile si variaza in functie de kilogramele pe care vrei sa le dai jos, dupa cum probabil banuiai.

Primele 3 zile vor fi cele mai grele, avand in vedere ca nu vei avea voie sa consumi nimic solid, decat bauturile pe care ti le vom recomanda. Asa ca, dieta cu sirop de artar si lamaie nu este pentru oricine, fiind destul de drastica. Asa ca, daca stii ca ai probleme de sanatate, ar fi bine sa ceri parerea unui medic inainte de a tine acest regim.

Va trebuie sa consumi in fiecare zi intre 8-12 pahare din bautura pe care te vom invata imediat cum sa o prepari.

Cum se prepara un pahar din licoarea „magica”?

– doua linguri de suc de lamaie
– doua linguri de sirop de artar
– apa plata ( un pahar)
– un praf de piper cayenne

Desigur, poti prepara o sticla de 2 litri, raportandu-te la reteta de mai sus. Dupa cum vezi, va fi o provocare, iar asta nu este tot. In fiecare dimineata, de-a lungul celor 10 zile, trebuie sa bei jumatate de litru de apa plata amestecata cu o lingurita de sare de mare neiodata. Il vei bea pe stomacul gol.

In dieta cu sirop de artar si lamaie cele mai grele sunt primele trei zile, asa cum ti-am precizat inca de la inceput. Dupa aceea, din a patra zi, poti introduce, treptat, smoothie-uri de fructe si legume, sucuri, shake-uri, toate naturale.

Dupa aceea poti manca supe creme de legume, salate cu gratar slab, etc, adica un meniu normal. Dar fara a consuma alimente procesate sau de tip fast-food.

IMPORTANT

Sa nu depasesti cele 10 zile de regim. Asa cum ti-am specificat inca de la inceput, este un regim drastic, asa ca nu trebuie exagerat. Daca vrei sa mai slabesti, continua cu un meniu sanatos, cu multe fructe si legume proaspete. Poti fii sigura ca vei pierde in greutate, in acest fel.

De asemenea, trebuie sa te mai avertizam asupra unui aspect important: oboseala si starea de iritabilitate. Desigur ca acestea isi vor face aparitia, in special in primele 3 zile. Atunci are loc o detoxifiere intensa, asa ca durerile de cap vor fi prezente si…insistente. Dar nu te descuraja, este perfect normal.

Daca ai ocazia, tine aceasta cura de slabit atunci cand esti in concediu sau nu ai prea multa treaba. Va surveni si o stare de oboseala si slabiciune. Doar nu vei consuma alimente solide pret de 3 zile, asa ca este perfect normal.

Dieta cu sirop de artar si lamaie – nu neglija sportul!

Chiar daca o sa iti fie greu in primele trei zile, incearca sa faci si miscare, macar o plimbare lunga pe zi. Aceasta cura este foarte buna in cazul acelor femei care vor sa elimine grasimea abdominala, avand rezultate uimitoare, inca din primele zile.

Chiar daca este o metoda foarte utila de slabit, tine minte ca o poti urma doar din cand in cand. Nu iti face un obicei din a urma cura de fiecare data cand te ingrasi putin.

Daca vrei sa te mentii, ai grija sa mananci sanatos, sa faci sport, sa te bucuri de viata si sa bei apa din belsug. Succes!

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *