Dieta cu morcovi, slabeste rapid 2 kilograme

Dieta cu morcovi este unul dintre acele regimuri care te ajuta sa scapi rapid de doua kilograme, fara prea multe batai de cap.

Asa ca daca si tu te numeri printre femeile care vrea sa tina o cura de detoxifiere si sa slabeasca putin, aceasta dieta este ideala pentru tine.

In special ca dureaza doar doua zile. Da, ai citit bine, doua kilograme in doua zile, este posibil daca tii regimul pe care ti-l vom prezenta. Nu uita de putina miscare si rezultatele vor fi marete.

Morcovii sunt recunoscuti pentru proprietatile lor benefice asupra sanatatii, fiind eficienti in multe afectiuni, de asemenea.

De la bolile de ochi si pana la cancer, morcovii si-au demostrat eficacitatea. Asa ca dieta cu morcovi este mai mult decat binevenita.

Asadar, daca vei combina morcovii cu anumite alimente sanatoase, vei vedea rapid beneficiile. Apropo de sanatatea ochilor, stiai ca aceasta radacinoasa contina vitamina A din belsug?

De asemenea, ajuta in mentinerea sanatatii pielii, a inimii si a sistemului imunitar. Mai contine vitamine precum B1, B2, B6, C, E,.

Dieta cu morcovi, pas cu pas

Avand in vedere ca sunt doar doua zile de regim, le vom reda cu amanunte:

Ziua 1

Vei opta pentru o omleta (fara ulei) si o felie de sunca. Evita sa mananci paine si compenseaza cu o gustare formata din…morcovi cruzi. Poti manca cati doresti.

La pranz vei avea parte de o salata de morcovi, cu telina si mere. Opteaza pentru o portie generoasa si serveste si un iaurt.

La cina ai voie sa consumi un pahar generos de suc de morcovi, o portie de castraveti cu lamaie si o felie de paine integrala.

Ziua 2

La micul dejun vei putea manca 2-3 felii de paine integrala, un pahar de lapte proaspat si un morcov. De asemenea, poti manca morcovi pana la masa principala a zilei.

La pranz opteaza pentru un gratar de pui sau curcan si cativa morcovi fierti (ii poti unge cu unt).

Cina va culmina cu o salata de cruditati, la care vei adauga si morcovi, putina branza degrestata si 2 felii de paine integrala.

Dieta cu morcovi, adio kilogramelor in plus

Este evident ca aceasta dieta cu morcovi va da rezultate, avand in vedere ca vorbim de o detoxifiere puternica. Pregateste-te sa fii mai supla si mai sanatoasa, este mult mai simplu decat iti imaginezi.

4.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *