Sfaturi pentru slabit care chiar functioneaza

Fara doar si poate ca anumite sfaturi pentru slabit vor functiona cu succes atat timp cat le vei aplica, iar cele din lista de mai jos nu sunt deloc dificile.

Toate femeile isi doresc sa fie in forma, iar multe dintre acestea isi doresc sa piarda in greutate cateva kilograme, pentru a se simti mai bine in pielea lor.

Este normal sa fie asa, acest lucru fiind foarte important si pentru mentinerea sanatatii tale.

Desigur ca exista diete care functioneaza si sfaturi pentru slabit utile, trebuie doar sa tii cont de ele si vei reusi sa ajungi la greutatea ideala.

Iata cateva sfaturi pentru slabit care vor functiona:

1. In primul rand, schimba-ti alimentatia si nu reveni la vechile obiceiuri. Este important de inteles ca trebuie sa mananci mai sanatos.

Scapa de alimentele de tip fast food si cele pline de carbohidrati. Inlocuieste-le cu fructe si legume.

2. Nu incerca sa slabesti mai mult de 0,5 – 1 kilogram pe saptamana, nu este sanatos.

3. Apuca-te de sport si fa constant miscare. Daca vei face exercitii din an in Paste nu se vor vedea rezultatele prea curand.

4. Nu manca prea putin, nu vei avea efecte mai bune. Trebuie sa consumi in jur de 1.200 de calorii pe zi, pentru a nu incetini metabolismul.

5. Incearca sa nu mergi la cumparaturi, atunci cand iti este foame. Risti sa cumperi tot felul de alimente pline de calorii, care ingrasa si nu sunt sanatoase.

6. Nu te invinovati daca vei manca un aliment care ingrasa, intr-o anume zi. Vei compensa mancand ceva sanatos, la urmatoarea masa.

7. La sfaturi pentru slabit intra si urmatoarea idee: micsoreaza portiile, nu trebuie sa elimini complet un aliment care iti place.

8. Nu sari peste micul dejun, cea mai importanta masa a zilei. Mananca fructe, cereale integrale si nuci, iar efectele nu vor intarzia sa apara.

9. Mananca mai incet si nu te grabi atunci cand te afli la masa. Este foarte important sa mesteci de mai multe ori mancarea, iti va conferi o stare de satietate mai buna.

10. Prepara-ti mancare de acasa si ia-ti la serviciu. De asemenea, mananca doar cand te asezi la masa si opteaza pentru gustarile dintre mese. Alege fructe sau legume crude.

Sfaturi pentru slabit si o viata mai sanatoasa

Atat timp cat vei aplica ideile de mai sus, cu siguranta vei reusi sa ai un trup mai suplu si o sanatate mai puternica.

Nu mai pierde timpul si incepe chiar de maine sa aplici aceste sfaturi pentru slabit. Vei deveni o femeie mai sanatoasa, in acelasi timp.

4.56/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *