Bauturi care topesc grasimea abdominala

Aceste bauturi care topesc grasimea abdominala te vor ajuta, mai mult ca sigur. In special ca in perioada de iarna este cel mai bun moment pentru a scapa de acele kilograme in plus. Mai ales cele care se depun in centura abdominala. Dupa cum stii, nu este deloc usor sa scapi de acele kilograme inestetice.

Asa ca astazi vom afla cateva idei prin care putem sustine detoxifierea organismului. Cum se prepara aceste bauturi care topesc grasimea abdominala? Foarte simplu, in special ca ingredientele le poti gasi la orice supermarket sau piata alimentara.

Citricele, ghimbirul, sucul de morcovi si ceaiul verde sunt in top. Asa ca pregateste-te sa slabesti in mod natural si eficient.

Bauturi care topesc grasimea abdominala – suc de grapefruit si ghimbir

Ai nevoie de:

  • un grapefruit
  • 2 cm radacina de ghimbir
  • 1/2 lamaie

Mod de preparare

Vei stoarce grapefruitul si lamaia, se pun intr-un pahar si se adauga ghimbirul, tocat marunt si curatat. Daca poti, mananca putin ghimbir, cu siguranta va sustine arderea grasimilor.

Bauturi care topesc grasimea abdominala – ceai verde cu scortisoara si lamaie

Prepara un ceai verde, adauga sucul de la 1/2 lamaie si un praf de scortisoara. Amesteca bine totul si savureaza bautura detoxifianta, in loc de cea de-a doua cafea a zilei. Desigur, exista multe ceaiuri eficiente pentru slabit. Asa ca, daca preferi aceste bauturi, ti le recomandam. Este mult mai intelept asa, decat sa bei 2-3 cafele pe zi, fie si neindulcite.

Ceaiuri dietetice. Pentru ce variante sa optezi?

Ceaiul de menta. Acesta este, de regula, considerat un ceai-remediu pentru problemele cu stomacul. Sigur iti amintesti ca bunicii nostri il consumau in cazul indigestiilor. Dar acesta este eficient si atunci cand vorbim despre slabit. Nu de alta, dar are rolul de a taia senzatia de foame, asa ca este super eficient seara. In acele momente cand ti se face foame, dar nu vrei sa mai mananci inainte cu 4 ore de culcare. Asa ca este recomandata o cana pe zi. Nu exagera pentru ca poate produce constipatie cand este baut in exces.

Ceaiul de urzica. Poate elimina cu succes apa in exces, asa ca adio acelor kilograme in plus. Daca stii ca retii apa, este indicat sa faci o cura…mai multe despre ceaiurile dietetice >>>

Bauturi care topesc grasimea abdominala – smoothie cu fructe de padure

Fructele de padure accelereaza procesul de ardere a grasimii, in special zmeura. Asa ca prepara un smoothie din:

  • 1/2 banana
  • cateva boabe de zmeura
  • 1/2 pahar apa plata
  • 1 lingura de sirop de agave

Mod de preparare

Amesteca fructele in blender si bucura-te de o bautura grozava, care merge perfect si la micul dejun, in special daca preferi sa nu mananci ceva solid sau prea satios.

Incearca aceste bauturi si bucura-te de o silueta mai supla!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *