Ceaiuri dietetice care chiar functioneaza. Tu le-ai incercat?

Ceaiurile dietetice sunt de multe ori privite cu neincredere, dar acestea sustin cu succes procesul de slabire. Evident ca nu te vor face sa slabesti peste noapte. Dar te vor ajuta sa sustii din plin acest proces, iar tu vei observa rezultatele mai repede.

Iarasi, nu este cazul sa faci o „supradoza” de ceaiuri. Dar nici sa le ignori, considerandu-le total lipsite de importanta. Bineinteles ca acestea nu fac altceva decat sa potenteze efectul. Dar sunt mai eficiente decat ai crede, atunci cand este vorba despre detoxifiere si pierderea kilogramelor in plus. Cu alte cuvinte, aceste ceaiuri dietetice te vor ajuta sa fii mai supla si mai sanatoasa.

Bineinteles ca iti vom oferi mai multe detalii in cele ce urmeaza. Mai sunt si alte ceaiuri eficiente in procesul de slabire, in afara de cel verde…Este minunat si acela, dar este momentul sa ai mai multe alternative.

Ceaiuri dietetice. Pentru ce variante sa optezi?

Ceaiul de menta. Acesta este, de regula, considerat un ceai-remediu pentru problemele cu stomacul. Sigur iti amintesti ca bunicii nostri il consumau in cazul indigestiilor. Dar acesta este eficient si atunci cand vorbim despre slabit. Nu de alta, dar are rolul de a taia senzatia de foame, asa ca este super eficient seara. In acele momente cand ti se face foame, dar nu vrei sa mai mananci inainte cu 4 ore de culcare. Asa ca este recomandata o cana pe zi. Nu exagera pentru ca poate produce constipatie cand este baut in exces.

Ceaiul de urzica. Poate elimina cu succes apa in exces, asa ca adio acelor kilograme in plus. Daca stii ca retii apa, este indicat sa faci o cura de ceai de urzica. Vei consuma un litru pe zi, in special in prima parte a zilei. La 5 lingurite de frunze de urzica se toarna un litru de apa. Consuma-l si bucura-te de efecte, dupa aproximativ o luna.

Ceaiul de coada calului. Traditional romanesc si eficient in dietele de slabire, eliminand cu succes toxinele din organism. Este bine sa prepari un litru, pe care sa-l bei de-a lungul unei zile.

Ceaiuri dietetice. Ceai rosu si alb, nu doar verde!

Despre ceaiul verde sigur stii ca este minunat in curele de slabire si nu numai. Proprietatile sale remarcabile il recomanda in nenumarate situatii, inclusiv in prevenirea cancerului. O serie de studii sugereaza faptul ca ceaiul verde poate ajuta la incetinirea procesului de ingrasare si poate lupta impotriva obezitatii.

Un studiu condus de Universitatea de stat Pennsylvania din SUA dovedeste faptul ca ceaiul verde ajuta la reducerea aparitiei riscurilor de boli cardiovasculare. Datorita compusilor prezenti in planta de ceai verde, grasimile sunt sintetizate mai usor de organism…mai multe despre ceaiul verde aici >>>

Ceaiul rosu. Super eficient in lupta cu kilogramele in plus, in special ca scade absortia zaharului in sange. Sustine procesele metabolice si are un gust usor dulce. Poti adauga si putina vanilie, pentru a obtine o varianta si mai savuroasa.

Ceaiul alb. Este una dintre surprizele placute, avand in vedere ca are mult mai multi antioxidanti decat cel verde. Asa ca procesul de ardere a grasimilor va fi declansat si sustinut. Nu uita sa il incluzi in dieta ta, asa ca variaza ceaiurile prezentate pentru un efect maxim.

Ceaiuri dietetice – nu uita de cel de soc

Ceaiul de soc este alt aliat al celor care vor sa slabeasca si sa elimine cu succes toxinele. Atentie, are un efect usor laxativ, asa ca nu bea prea mult inainte sa pleci. Va elimina cu succes surplusul, avand un efect diuretic. Asa ca poate ar fi bine sa-l consumi acasa…

Ceaiurile pentru dieta de slabire te ajuta sa te hidratezi, sa scapi de senzatia de foame si sa ai o digestie mai eficienta. De asemenea, toxinele vor fi eliminate cu succes din organism, iar tu vei fi mai sanatoasa. Contin antioxidanti si te vor ajuta sa ai o activitate endocrina mai eficienta. Asa ca nu nega importanta ceaiurilor si consuma-le cat mai des.

Ceaiul alb – la ce ajuta?

Descurajeaza formarea celulelor de tesut adipos. Pe scurt, previne ingrasarea, asa ca este important sa-l avem la indemana. In special cand am mancat prea mult la masa de pranz. Studiile au aratat ca ceaiul alb inhiba formarea adipocitelor, acele celule care duc la ingrasare, consolidand tesutul adipos.

Ajuta la slabit efectiv. Deci nu este util doar in prevenire…familiarizeaza-te cu efectele sale AICI.

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *