Prajituri de slabit cu cocos

Daca vrei sa dai jos cateva kilograme, ar fi bine sa inveti o reteta de prajituri de slabit cu cocos, care iti vor stimula intens metabolismul. Vei intelege imediat de ce.

Dulciurile despre care vorbim astazi le vei pregati chiar tu, asa ca vor fi foarte sanatoase si nutritive, exact asa cum te asteptai. Despre uleiul de cocos, mierea sau scortisoara am vorbit deseori, iar aceste prajituri cu cocos contin o gramada de ingrediente interesante. Vei ramane uimita de cat de usor se prepara, asa ca totul este la indemana ta, atat timp ai putina rabdare si determinare.

Este important sa ai un mic dejun consistent daca vrei sa slabesti, altfel vei manca mult seara si la pranz. Iar aceasta nu este deloc o idee buna.

Mic dejun pentru slabit – retete simple si usoare

Budinca de chia. Este minunata in special de dimineata, cand nu intotdeauna ai pofta de mancare. Pune 2 linguri de seminte intr-un bol, cu o cana de lapte sau apa. Las-o in frigider la inmuiat, peste noapte, iar dimineata te vei bucura de un mic dejun desert. Adauga putina miere, cativa fulgi de cocos si capsune daca ai. Sa-ti mai spunem ca este un mic dejun pentru slabit absolut delicios?!…mai multe retete aici >>>

Prajituri de slabit cu cocos – iata cum se prepara

In primul rand, va trebui sa mergi la shooping, de preferat la un magazin naturist sau la plafar, pentru a fi sigura ca vei cumpara alimente calitative.

Iata ce ingrediente trebuie sa cumperi:

  • 100 grame fulgi de cocos
  • 1/2 cana de seminte de floarea soarelui
  • 1/4 cana de pudra cu proteine
  • 2 linguri de miere
  • o lingurita de extract vanilie
  • o lingurita de scortisoara
  • 2 linguri de ulei de cocos
  • o lingura de apa

Mod de preparare

In primul rand vei incalzi cuptorul la aproximativ 150 de grade. Marunteste putin semintele de floarea soarelui si eventual alte nuci pe care vrei sa le adaugi. Pune toate ingredientele intr-un bol si amestecati-le bine. Daca ti se pare ca nu se leaga, mai adauga putin ulei de cocos si o lingura de apa. Modeleaza aceste prajituri de slabit cu cocos si pune-le in formele speciale. Vei lasa prajiturile la cuptor in jur de 15 minute.

Aceste prajituri de slabit cu cocos abunda in proteine si fibre, dar sunt sarace in carbohidrati. Incearca-le de dimineata, alaturi de un iaurt, vei vedea ca iti vor conferi energie pentru intreaga zi.

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *