Mic dejun pentru slabit

Cine vrea sa slabeasca si sa se tina de treaba ar trebui sa inceapa de la prima ora, asa ca iti vom descrie cun arata un mic dejun pentru slabit. Nu este usoe sa pierzi in greutate, in special cand nu stii exact de unde sa incepi. Pe principiul ca cine se trezeste de dimineata ajunge departe, te vom invata niste lucruri.

Un mic dejun pentru slabit trebuie gandit inca de dimineata, asa ca vei afla ce ar trebui sa mananci inca din prima parte a zilei! Apropo, de dimineata nu trebuie sa mananci nici foarte multe. Este bine sa pastrezi un echilibru in acest caz. Daca iei un mic dejun sanatos si hranitor iti va merge bine intreaga zi. Vei avea proteine, energie si mai multa pofta de viata.

Daca nu esti obisnuita sa mananci de dimineata, nu te ingrijora. Chiar si acest lucru se invata. Ai putina rabdare si vei deprinde cele mai bune obiceiuri. Nimeni nu a reusit sa se schimbe de pe-o zi pe alta.

Mic dejun pentru slabit – retete simple si usoare

1. Oua – se realizeaza repede si sunt extrem de sanatoase si hranitoare. Reprezinta un mic dejun pentru slabit excelent, in special daca nu mananci paine! Asa ca fa-ti oua batute sau ou ochi alaturi de o salata de cruditati. Vei avea energie pentru intreaga zi si te vei simti mult mai bine. Plus ca nu iti va mai fi asa de foame cand se va lasa seara. O alta idee buna ar fi sa combini avocado cu oua, sunt ambele surse de energie si sanatate!

2. Smoothie verde. Vrei sa mai variezi? Atunci de 2 ori pe saptamana fa-ti un smoothie inca de dimineata. Ai nevoie de un mar, 1/2 banana si frunze de spanac ( pot fi si congelate), kale sau salata verde. Amesteca-le bine, pune putin sirop de stevie si bucura-te de un mic dejun sanatos si savuros.

Desigur ca poti varia retetele nu este musai sa o incerci doar pe aceasta. Pune si alte fructe sau „verzituri”, este la alegerea ta. Nu uita de fructe de padure, pere, mango sau ananas. Merg de minune in smoothie-uri.

3. Ovaz. Da, este un mic dejun pentru slabit, fara doar si poate. Si are toate caracteristicile. Este nutritiv, contine fibre si confera energia dorita. Lasa-l de seara cu o cana de apa la inmuiat si savureaza-l de dimineata. Cu siguranta te va incanta, in special daca adaugi niste lapte vegetal, cateva nuci si putin sirop de agave.

Mic dejun pentru slabit – nu uita de semintele de chia

 

4. Budinca de chia. Este minunata in special de dimineata, cand nu intotdeauna ai pofta de mancare. Pune 2 linguri de seminte intr-un bol, cu o cana de lapte sau apa. Las-o in frigider la inmuiat, peste noapte, iar dimineata te vei bucura de un mic dejun desert. Adauga putina miere, cativa fulgi de cocos si capsune daca ai. Sa-ti mai spunem ca este un mic dejun pentru slabit absolut delicios?!

5. Suc natural. Da, un pahar de suc de legume sau fructe poate fi alegerea perfecta. Desigur, la o ora distanta ai voie sa mai mananci ceva. De exemplu, putin tofu sau pasta de masline cu 2 felii de paine integrala. De ce tofu? Pentru ca este mai sanatos, iar painea in combinatie cu branza nu fac casa buna atunci cand tii dieta.

 

4.96/5 (28)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Mic dejun pentru slabit

  • 14 ianuarie 2021 la 17:24
    Permalink

    Sunt foarte bucuroaså ptr. toate informatiile dåruite de Dstrå ptr sånåtatea nostrå a tuturor. Multumesc ptr munca deosebitå si angajamentul ce-l depuntei.
    Întrebarea mea: Din mosi stråmosi am crescut cu ideea cå fructele si legumele, verziturile nu au un impact bun ptr. sånåtate. Multe din retetele Dstrå. sunt un cocktail din ac douå variante. Care este argumenteul? Care este explicatiia stiintificå, medicalå mai nouå, care råstoarnå cele învåtate de la bunici! Multuemsc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *