Alimente contra aparitiei ridurilor – cele mai eficiente!

Aceste alimente contra aparitiei ridurilor te vor ajuta enorm. Iar asta nu este tot. Cu siguranta vei fi surprinsa sa vezi cat de bine functioneaza. Iar efectele sunt rapide, in cele mai multe cazuri. Observi cum pielea ta incepe sa arate mai bine, in special cand incepi sa bei apa, de exemplu.

O schimbare minora care poate aduce multe beneficii, pentru ca vei elimina multe toxine, doar consumand 2 pahare de apa plata dimineata pe stomacul gol.

In acest fel, alaturi de acele alimente contra aparitiei ridurilor, vei reusi sa previi imbatranirea prematura a pielii.

Alimente contra aparitiei ridurilor. Care sunt cele mai bune?

Evident ca vorbim despre acele alimente bogate in antioxidanti, vitamine, minerale, care te pot ajuta sa te eliberezi de radicalii liberi. Asa ca haide sa incepem cu inceputul.

Turmeric. Condimentul minune provine din Asia si stii deja ca este super eficient in lupta contra aparitiei cancerului. Presara putin turmeric in mancare si bucura-te de o aroma aparte si de sanatate.

Are si rolul de a scadea stresul, previne bolile autoimune, Alzheimer si imbunatateste sanatatea inimii.

Special pentru tine, am pregatit mai multe retete de smoothie cu turmeric, asa ca vei avea de unde alege. Desigur, pentru a te simti mai plina de energie si sanatate va trebui sa le consumi constant. Se recomanda in loc de mic dejun, mai ales ca se prepara repede.

Smoothie cu turmeric – retete de senzatie...vezi reteta completa aici >>>

Alimente contra aparitiei ridurilor – avocado si afine?!

Avocado. Acest fruct este ideal pentru cei care vor sa aiba grija de sanatatea lor si sa previna imbatranirea prematura a pielii. Bogat in acizi grasi Omega 3 si grasimi naturale vegetale, acest fruct nu ar trebui sa iti lipseasca din alimentatie. Mananca de 2-3 ori pe saptamana si vei observa ca este si savuros, daca stii sa prepari mancarurile care il au la baza.

Studiile in domeniu arata ca jumatate de avocado la masa de pranz iti va conferi starea de satietate dupa care tanjesti, fara sa te ingrasi, in schimb. In acest fel, nu va mai fi nevoie sa adaugi gustari dietei tale.

Afine. Daca esti la cura de slabire, atunci nu te feri de aceste super-fructe. Afinele nu ingrasa deoarece au un continut caloric foarte mic. Deci nu trebuie sa te abtii, ba chiar din contra: consumul afinelor aduce beneficii, deci consuma-le ori de cate ori ai ocazia. Bogate in flavonoizi si resveratrol, te va ajuta sa ai o sanatate mai puternica si o piele tanara.

Rodiile sau “fructele dragostei” asa cum mai sunt cunoscute, sunt extrem de sanatoase si ne pot ajuta sa ne intarim sistemul imunitar cu succes.

De asemenea, sunt studii in domeniu care arata ca aceste fructe contin mai multi antioxidanti decat vinul sau ceaiul verde. Te ajuta sa te tii departe de bolile de inima si sa elimini stresul din viata ta. Asa ca ai face bine sa le consumi mai des. Pot fi adaugate si in salate, inclusiv in cea de vinete si confera un gust unic.

Alimente contra aparitiei ridurilor. Ghimbir, nuci si ceai verde

Ghimbirul este eficient in nenumarate cazuri, are si rolul de a elimina cu succes toxinele. Dar te poate ajuta sa previi bolile de stomac si imbunatateste digestia. Iti recomandam sa consumi mai des limonada cu ghimbir, ceaiuri sau adauga-l in smoothie-uri, maruntit. Apropo, iti regleaza pofta de mancare si sustine procesul de slabire, asa ca include-l in dieta ta zilnica.

Nucile si semintele sunt bogate in acizi grasi, grasimi vegetale si abunda in proteine, astfel ca ar trebui sa faca parte din alimentatia ta. Apropo, o mana de caju sau seminte de floarea soarelui pot fi gustarea ideala inainte de masa.

Ceaiul verde, vinul, verdeturile, pestele, fructele de mare, merele si ciocolata neagra ar trebui sa fie incluse in dieta ta. Nu uita sa variezi aceste alimente si mananca eficient, astfel incat sa ai o piele tanara si sanatoasa!

4.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *