Energizante naturale. Tu le-ai incercat?

Energizantele naturale ar trebui sa fie in centrul atentiei, avand in vedere cat de importante sunt. Traim intr-o societate in care lucrurile se misca rapid, asa ca nu prea avem timp de pierdut.

Mereu suntem pe fuga, stresul si-a castigat locul in vietile noastre si parca nu mai reusim sa facem fata. Evident ca viata nu ar trebui traita asa. Iar daca ai nevoie de „ajutor” in anumite zile ar trebui sa apelezi la energizante naturale.

Spre deosebire de catre cele produse de marile companii, acestea sunt sanatoase, eficiente si cu siguranta nu risti sa faci un stop cardiac din cauza lor.

Esti gata sa le descoperi si tu?

Energizante naturale. Iata la ce poti apela pentru un plus de energie

Cafea. Fara doar si poate ca este energizantul preferat al multora dintre noi. Dar pentru a te bucura de efectele sale, ar trebui sa consumi cafea calitativa, ecologica, fara un exces de zahar si chimicale. Cumpara un espresor sau prepara cafea la ibric si bucura-te de cele mai intense arome. Indulceste-o cu zahar brun, stevia sau miere, daca vrei sa ai grija de silueta.

Cumpara si un termos pentru a te putea bucura de cafeaua ta si la birou sau in deplasare. Nu bea mai mult de 2 cafele pe zi si evita sa le consumi seara, te vor agita. In special daca ai probleme cu somnul…

Ginseng. Cu siguranta ai mai auzit despre efectele energizante ale acestuia, fiind cunoscute inca din vremuri stravechi. Cumpara ginseng de la plafar sau alte magazine naturiste si respecta indicatiile. Vei observa ca efectele sale stimulatoare vor ajuta organismul in cele mai dificile situatii.

Care sunt principalele avantaje, atunci cand consumi ceaiul de ginseng:

Reducerea stresului. Va conferi organismului sansa de a se autoregenera. Asa ca vei avea parte de mai multa energie si putere de concentrare. Stresul este unul dintre cele mai periculoase aspecte in secolul 21. Fiind factorul declansator in cazul a nenumarate boli, nici nu este de mirare de ce ar trebui sa-l evitam cat mai mult. Asa ca nu uita sa consumi ceaiul de ginseng mai des, nu vei regreta.

Performante sportive. Este foarte util atunci cand vrei sa obtii performante sportive, asa ca nu evita si aceasta solutie. Asadar, nu uita sa introduci ginsengul in dieta ta, daca vrei sa scapi de epuizarea musculara…mai multe despre ceaiul de ginseng aici >>>

Energizante naturale. Guarana sau Ginko Biloba?

Guarana. Bogata in guaranina, o substanta care te va ajuta sa te simti mai bine si sa te eliberezi de stres si oboseala. Sucul de guarana poate fi achizitionat din magazinele naturiste, iar daca iti permiti cumpara unul ecologic, cumpara-l.

Originar din Brazilia, fructul are la randul sau proprietati energizante, reducand starea de epuizare si oboseala. De asemenea, are capacitatea de a imbunatati memoria, echilibreaza sistemul nervos si sustine activitatile sportive. Nu are efecte secundare, asa ca il poti consuma la nevoie.

Ginkgo biloba. Pulberea acestor frunze se pune la macerat, se pot face ceaiuri, tincturi, suplimente. Asa ca ia-le in considerare, avand in vedere ca au capacitatea de a imbunatati circulatia periferica. Desigur ca este si un tonic eficient, avand si un rol important in procesele psihologice. Creste capacitatea de a memora, puterea de concentrare si focalizare. Este utila in special oamenilor in varsta, pentru memorie, dar si tinerilor care fac eforturi intelectuale sustinute. Mai multe despre Ginko Biloba si alte plante care inlocuiesc cafeaua aici >>>

Ceaiul de catina are proprietati similare cu cele enumerate mai sus. Bogat in vitamina C, este foarte eficient si atunci cand suntem raciti. De fapt, in acele momente, iti recomandam miere cu catina, o combinatie imbatabila care te va pune pe picioare imediat.

Ce energizante naturale vrei sa incerci?

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *