Sfaturi pentru sanatate pe care sa nu le urmezi

Evident ca nu toate acele sfaturi pentru sanatate ar trebui sa le urmezi. In special ca unii „specialisti” nu au nicio legatura cu realitatea. Probabil ai observat ca uneori parerile sunt impartite si nu mai stii ce sa alegi.

Asa ca, nu are rost sa pierdem vremea cu acele sfaturi pentru sanatate care nu conteaza atat de mult. Desigur, ar trebui sa stii la ce sfaturi ne referim, pentru ca totul sa mearga bine.

Asa ca, ce ar trebui sa respecti si ce nu? Legumele si fructele nu sunt bune decat daca sunt de tara? Este obligatoriu sa bei 3 litri de apa pe zi? Doar carnea rosie are fier? Despre toate acestea vom discuta in cele ce urmeaza.

Sfaturi pentru sanatate – ce sa alegi si ce nu?

Doar fructele si legumele inchise la culoare sunt bune pentru sanatate. Fals, desigur ca este indicat si chiar trebuie sa consumam si alte tipuri de legume si fructe. Este adevarat ca cele rosii sau violet abunda in antioxidanti. Dar si restul te pot ajuta si chiar sunt necesare.

Este vital sa consumam o varietate de legume si fructe, pentru ca totul sa mearga bine si sa fim sanatoase.

Evita tot ce este procesat sau in conserve. Desigur ca cele proaspete sunt mai bune, nici nu se pune problema. Totusi, nu este cazul sa facem o tragedie, daca alegem sa consumam si alte alimente. Fasolea, ciupercile, lintea, rosiile la conserva pot fi sanatoase si sunt foarte utile. Chiar nu avem timp si nici sansa sa mancam totul proaspat.

Asa ca nu iti face procese de constiinta. Atat timp cat alegi alimente putin procesate si fara prea multe chimicale, totul este in regula.

Sfaturi pentru sanatate – spalatul pe dinti dupa masa

Nu este cea mai buna idee. In special daca alegi sa iti speli dinti de 15 ori pe zi. Evident ca acestia vor fi afectati in timp. Asa ca atentie la acest obicei. Cel mai bine este sa clatesti bine gura cu putina apa si sa astepti o jumatate de ora, pana la periaj. Apa de gura este iarasi o idee foarte buna.

Nu te spala pe dinti imediat dupa ce ai consumat bauturi acide, poate afecta serios smaltul dintilor.

Incalzirea inainte de sport. Nu este tocmai vitala si nu te fereste de intinderi neaparat. Este bine sa alergi usor pentru a te incalzi, chiar si pe loc. Fa sport regulat si nu uita sa faci o plimbare zilnic.

Cum sa fii naturala si…frumoasa!

Poate si tu te-ai gandit de mai multe ori cum sa fii mai naturala, mai frumoasa fara sa recurgi la tot felul de trucuri. Desigur ca produsele cosmetice sunt binevenite si pot ajuta enorm. Dar este vorba despre mult mai mult decat atat. Nu se poate sa ai grija de tine doar referindu-te la exterior.

Cu siguranta mai avem nevoie de anumite produse cosmetice, in special daca ne-am invatat asa. Dar asta nu este totul. Asa ca sunt o gramada de solutii la indemana oricui.

Cum sa fii mai naturala si sa arati mai bine ca oricand? Vezi mai multe aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *