Reguli ale educarii copilului – care sunt cele mai importante 100?!

Cele 100 de Reguli ale educarii copilului sunt vitale pentru orice parinte. In special in ziua de astazi…

Dorim sa vi-l prezentam pe Richard Templar, un scriitor american de succes, tata a 6 copii. Acesta a interactionat timp de 30 de ani cu propriii sai copii, dar si cu numeroase alte familii cu copii. Ca un observator al relatiilor parinti-copii, a identificat niste moduri de comportament (al parintilor) care scot ce e mai bun din fiecare copil si care pot fi adaptate la personalitatea copilului.

Moduri de comportament pe care le-a sintetizat in Cele 100 de reguli ale educarii copilului, detalii aici >>>

Multe dintre aceste reguli sunt de bun-simt. Dar chiar si asa, ele pot fi usor pierdute din vedere atunci cand dvs., parintele, aveti de-a face cu o mogaldeata de doi ani in plina criza de nervi sau cu un adolescent convins ca intreaga lume, cu tot ce e in ea, exista pentru unicul scop de a-i face lui pe plac.

Trebuie sa cunoasteti aceste 100 de Reguli ale educarii copilului

Iata, acum aveti la dispozitie cele mai bune 100 de sfaturi: universal valabile si, mai ales, cu efecte optime pe termen lung.

Felul in care dvs., parintele, va comportati in anumite situatii este VITAL pentru copiii dvs.: pentru increderea lor in sine, pentru echilibrul lor, pentru dezvoltarea abilitatilor, pentru propriul lor comportament, detalii aici >>>

Da, comportamentul dvs. va deveni propriul lor comportament. Felul in care va purtati este cel mai puternic model pe care ei il au. Si vor urma acest model, pentru ca el vine de la persoana in care au cea mai mare incredere: de la dvs.

Iata, asadar, prima greseala de avut in vedere si de evitat – un comportament neadecvat in familie sau in afara familiei, comportament la care copiii dvs. sunt, vrand-nevrand, martori:

• tipati
• barfiti
• nu spuneti „te rog” si „multumesc” (in relatia cu ei, in primul rand)
• va pierdeti usor cumpatul (in trafic, in aglomeratia din supermarket de Craciun etc.)
• nu va cereti niciodata scuze cand gresiti (dvs., sa gresiti?!)
• azi ziceti una, maine alta

O carte vitala – Reguli ale educarii copilului

Respectarea celor 100 de reguli de catre dvs. este spre binele copiilor dvs.! (Exista oare vreun argument mai bun?)

Iar ca sa puteti respecta cele 100 de reguli, trebuie in primul rand sa le cunoasteti!

Nu uitati! Copiii dvs. vor deveni exact ceea ce ii ajutati dvs. sa devina. E un proces lung, care dureaza 18 ani (pentru fiecare copil). Si in acesti 18 ani veti trece prin scancete, scutece, primii pasi, primele cuvinte, citit-scris-socotit, scoala, prieteni, tigari, sex, rock-‘n-roll.

Lucrarea lui Richard Templar cu regulile ESENTIALE ale educarii copilului s-a vandut in peste 2.000.000 de exemplare in intreaga lume, COMANDA acum >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *