De ce sa NU tii cura de slabire. Iata o metoda mai eficienta!

De ce sa nu tii cura de slabire, te-ai gandit vreodata la acest lucru? Vei spune ca este absurd si ca altfel nu ai cum sa slabesti…Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Atunci cand vrei sa tii o dieta, mintea ta reactioneaza negativ, in prima faza.

Ai observat cat de ursuza si nesuferita poti fi atunci cand tii dieta? Nu este intamplator, mintea se va opune in prima faza. Dupa care se va obisnui cu ideea la un moment dat. Desigur, este nevoie de determinare si dedicare pentru ca totul sa mearga bine.

Asa ca…de ce sa nu tii cura de slabire? Exista o metoda mai buna pentru a slabi si a fi sanatoasa? Ei bine, da. Este foarte simpla si usor de aplicat.

De ce sa nu tii cura de slabire? Motive solide si intemeiate

Dietele pot fi uneori absurde. In special cand vrei sa mananci 3 masline si un iaurt toata ziua. Desigur ca nu te vei putea obisnui cu asa ceva. Cel mai bine este sa personalizezi dietele astfel incat sa nu fie un calvar. De aceea se recomanda si o vizita la nutritionist. Atunci cand un medic iti ofera un regim de slabire lucrurile pot decurge mult mai bine pentru tine. Sau iti poti crea tu unul.

Asta inseamna ca vei manca sanatos cat este ziua de lunga. Si stii ce inseamna deja. Salate, alimente proaspete, fara paine, sucuri sau dulciuri. De fast-food nici nu poate fi vorba.

Daca vei renunta sa mananci dupa ora 19 te vei simti si mai bine. Plus ca vei slabi, garantat.

Secretul este sa mananci sanatos, de fapt. Despre acest lucru vorbeam la inceput. Atat timp cat vei manca sanatos, totul va decurge mai bine pentru tine.

De ce sa nu tii cura de slabire? Pentru ca nu esti obligata sa numeri caloriile. Cel mai indicat este sa ai o alimentatie sanatoasa. In acest fel, nu te vei frusta de fiecare data, cand vei dori sa cumperi ceva.

De ce sa nu tii cura de slabire – alege un mod de viata mai sanatos

De cele mai multe ori femeile tin dieta pentru a corecta anumite obiceiuri alimentare deficitare. Si stii bine la ce ne referim. Daca o perioada ai mancat multe tampenii, parca incepi sa te simti vinovata. Si tot asa, vei relua ciclul la nesfarsit. Slabesti cateva kilograme, te bucuri si celebrezi cu un meniu la fast-food…

Lucrurile nu ar trebui sa stea asa. Ar fi bine sa fii fericita atunci cand mananci sanatos, nu artificial. Vrei o mancare gustoasa? Mergi la un restaurant bun si mananca o friptura de calitate. Sau cumpara tu toate ingredientele si fa burgeri chiar la tine acasa.

Apropo, poti prepara inclusiv burgeri vegetali, mult mai sanatosi. De asemenea, alege chifle din faina integrala, mai putine sosuri si adauga mai multa salata. Intelegi la ce ne referim? Poti adapta si manca ceva care, in mod normal, ar fi interzis intr-o dieta.

De ce sa nu tii cura de slabire – fii inteleapta si ai grija de tine

…iar atunci nu va mai fi nevoie sa tii cura de slabire niciodata. Mananca alimente sanatoase, care sustin starea de bine a organismului. Iesi la plimbare mai des, fa sport si miscare. Bucura-te de o gustare sanatoasa. Consuma nuci si seminte crude, cumpara lapte vegetal si gateste mai des.

Bea multe lichide, ceaiuri naturale si remarca cum kilogramele in plus dispar. Atunci cand te respecti si mananci sanatos, totul se va regla. Nu vei mai fi nevoita sa tii cura de slabire niciodata.

Succes si nu uita sa aplici aceste sfaturi, cu siguranta viata ta se va schimba in bine si vei uita de corvoada curelor de slabire!

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *