Cum sa fii naturala si…frumoasa!

Poate si tu te-ai gandit de mai multe ori cum sa fii mai naturala, mai frumoasa fara sa recurgi la tot felul de trucuri. Desigur ca produsele cosmetice sunt binevenite si pot ajuta enorm. Dar este vorba despre mult mai mult decat atat. Nu se poate sa ai grija de tine doar referindu-te la exterior.

Cu siguranta mai avem nevoie de anumite produse cosmetice, in special daca ne-am invatat asa. Dar asta nu este totul. Asa ca sunt o gramada de solutii la indemana oricui.

Cum sa fii mai naturala si sa arati mai bine ca oricand? In primul rand trebuie sa intelegi ca totul pleaca din interior. Nu este posibil sa fii cu adevarat frumoasa in exterior daca nu ai grija si de sentimentele tale…

Cum sa fii mai naturala si mai frumoasa ca oricand?

Lasa stresul la o parte. Si grijile, cat este ziua de lunga…Ai observat ca oamenii care sunt mai mereu suparati sunt mai putin frumosi? Nu este deloc intamplator. Acestia au tendinta de a fi mereu incruntati si parca trasaturile frumoase dispar undeva in neant…Asa sa fie? De cele mai multe ori da.

Asa ca incearca sa ai o viata mai frumoasa si mai ordonata ca oricand. Altfel nu te vei putea simti cu adevarat bine. Nu lasa supararile sa te copleseasca si invata sa te bucuri mai mult de viata. Nu este nicio vrajeala, stresul imbatraneste, imbolnaveste si te priveaza de bucuriile vietii. Asa ca nu lasa depresia, supararile si alti „dusmani” sa te impiedice sa-ti traiesti viata.

Stresul excesiv – cum se manifesta?

dureri de cap frecvente. Se pare ca durerile acestea indica un nivel ridicat de stres, asa ca nu trebuie ignorate. Nu presupune ca te doare capul doar pentru ca ai stat pana seara tarziu. Poate fi preocuparea ta constanta pentru ceea ce se petrece la munca, de exemplu.

Durerile din partea inferioara a capului sau cele frontale arata ca esti expusa stresului. Asa ca gandeste-te sa faci ceva pentru a te linisti, cum ar fi yoga, meditatie sau pilates…citeste totul despre stresul excesiv aici >>>

Cum sa fii mai naturala si mai frumoasa – recurge la cosmetice naturiste

Cum altfel? Exista atatea metode de a avea grija de tine in mod natural, asa ca ai de unde alege. Este cel mai bine asa, pentru ca acele chimicale continute de cosmetice te vor afecta in timp. Acele creme costisitoare sfarsesc prin a te imbatrani mai mult. Asa ca alege cosmeticele pe baza de ingrediente naturale, care te vor ajuta sa te mentii in forma.

La fel procedeaza si atunci cand discutam de farduri, rujuri si alte lucruri similare. Vei vedea ca acestea te vor ajuta mai mult decat crezi. Ai observat ca persoanele care se machiaza excesiv tind sa imbatraneasca mai repede? Nu este nimic intamplator…

Fa ce iti place. Sa fii impacata cu tine insati este vital. Daca vei fi fericita, vei arata mult mai frumoasa, garantat. De aceea oamenii impacati cu ei insisi sunt atat de apreciati. Pentru ca arata cu totul altfel fata de restul. Si bineinteles, se simt mult mai bine, avand viata pe care si-o doresc. Asa ca, iti doresti un job mai bun? Cauta-l. Iti doresti un partener de viata mai iubitor? Nu ezita sa-ti implinesti visul.

Incurajeaza-ti pasiunile. Asa ca mergi la acel curs de pictura sau in acel retreat de yoga. Viata este mult prea scurta pentru a ne permite sa ezitam.

Cum sa fii mai naturala si mai frumoasa – mananca sanatos

Atat de simplu si util, in special daca vrei sa ai grija si de interior, dar si de exterior. Suntem reflexia a ceea ce mancam, asa ca ai mai mare grija la alimentatie. Cumpara mai des fructe, legume si mananca-le proaspete si neprocesate.

Este atat de simplu sa te bucuri de viata. Nu uita sa consumi mai multe lichide, sa faci sport si miscare aproape zilnic si sa renunti la alimentatia nesanatoasa. Nu este nicio intamplare ca atat de multi oameni sunt bolnavi si nefericiti. Tine de noi sa ne cream viata pe care ne-o dorim atat de mult…Succes!

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *