Masti cu tarate de grau – pentru un ten impecabil

Da, aceste masti cu tarate de grau pot face minuni pentru tenul tau. Asa ca nu te sfii sa le incerci. Multe femei au impresia ca doar cremele sofisticate pot sustine frumusetea pielii.

Asa ca investesc multi bani in astfel de produse profesionale, care promit marea cu sarea. Nu spunem ca acestea nu ar fi bune, dar ce ar fi sa incerci si ceva natural? Costurile vor fi substantial reduse, iar aceste masti cu tarate de grau chiar functioneaza.

Desigur ca va trebui sa ai rabdare pentru a le prepara si aplica, dar vei fi multumita in cele din urma. Aceste remedii naturale se pot dovedi a fi mult mai bune decat cele alopate.

Masti cu tarate de grau – vrei sa le descoperi?

Exfolierea tenului este foarte importanta, in special daca vrei sa elimini acele straturi de piele care nu mai sunt necesare. Este nevoie si de acest pas, pentru ca procesul sa fie complet.

Daca vrei sa cureti porii, este necesar sa apelezi la o masca cu tarate de grau. Textura sa este perfecta pentru procesul exfolierii. Asa ca pregateste-te sa spui adio cosurilor. Vei scapa si de sebum, odata ce aplici aceasta masca o data pe saptamana.

Ai nevoie de o lingura de tarate de grau, 3 lingurite de miere si putin ulei vegetal. Amesteca foarte bine cele 3 ingrediente si aplica pasta obtinuta pe tenul tau. Las-o sa actioneze pret de 15-20 de minute. Clateste bine ulterior si bucura-te de un ten mai curat.

Masti cu tarate de grau – scapa de punctele negre

Aceasta masca va fi pe placul multora, in special ca punctele negre par sa fie una dintre cele mai intalnite probleme ale tenului. Tocmai de aceea, ar fi momentul ideal sa-i punem punct, in mod natural.

Punctele negre sunt o urmare a sebumului in exces si apar in zona nasului si a barbiei.

Ai nevoie de un albus de ou, o lingurita de suc de lamaie, una de ulei de masline si 5 lingurite de tarate de grau, pe care le-ai oparit in prealabil. La fel ca si la masca anterioara, vei astepta sa actioneze pret de 15-20 minute. Desigur ca vei clati cu apa calda la final si poti folosi si o crema hidratanta, ulterior.

Masti cu tarate de grau – scapa de pilozitatea faciala excesiva

Da, functioneaza si in acest caz, asa ca merita incercat, mai ales ca va indeparta parul facial cu succes. Dar va fi necesar sa aplici aceasta masca de 2 ori pe saptamana.

Asa ca inarmeaza-te cu rabdare.

Ai nevoie de o lingurita de ulei de cocos, 4 lingurite de tarate de grau si cateva linguri de apa. In primul rand, vei aplica uleiul de cocos pe zonele cu pilozitate. Apoi, deasupra acestuia vei aplica si un strat de pasta obtinuta din taratele de grau si apa. Las-o sa se usuce bine si abia apoi indeparteaza.

Rezultatele vor fi vizibile dupa aproximativ o luna.

Masca cu avocado si banana – pentru un ten de vis

Masca cu avocado si banana este extrem de eficienta. Pentru ca are in compozitie compusi super eficienti, care nu fac altceva decat sa aiba grija de tenul tau, in profunzime.

Asadar, tenul trebuie curatat, tonifiat si hidratat cu regularitate. Avocado abunda in antioxidanti, asa ca lucrurile sunt clare de la bun inceput. Fara doar si poate ca va conferi cele mai bune efecte intregului organism. Intra usor in piele, hidrateaza din plin, iar tu te vei simti intinerita, in scurt timp.

Este ideal in special pentru femeile care au un ten uscat. Avand in compozitie si acid oleic, te va ajuta sa vindeci si eventualele zone rosii sau cu iritatii…vezi cum se prepara masca cu avocado aici >>>

4/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *