Masca cu avocado si banana – pentru un ten de vis

Ca sa ai grija de tenul tau in mod natural este cea mai buna idee, cu siguranta stii deja, iar masca cu avocado si banana te va ajuta in acest sens.
Dupa cum stii, tenul tau face parte dintr-o categorie speciala a pielii, asa ca ar fi bine sa apelezi la tratamentele necesare. Pentru a evita ridurile si procesul imbatranirii premature, este necesar sa urmezi cativa pasi importanti.

Tocmai de aceea masca cu avocado si banana este extrem de eficienta. Pentru ca are in compozitie compusi super eficienti, care nu fac altceva decat sa aiba grija de tenul tau, in profunzime.

Asadar, tenul trebuie curatat, tonifiat si hidratat cu regularitate. Ce ar fi bine sa faci in acest sens? In primul rand, mai lasa produsele din comert si ai grija ce folosesti. Pentru ca poate fi mai important decat crezi. Acele cosmetice din magazine abunda in chimicale, asa ca nu te risca sa le folosesti prea des. S-ar putea sa regreti, pe termen lung.

Alege produse cat mai naturale, care sustin sanatatea pielii intr-un mod optim si deloc toxic, ceea ce este esential pentru o piele tanara si frumoasa!

Masca cu avocado si banana – ce ar trebui sa stii?

In primul rand, vrem sa-ti prezentam proprietatile remarcabile ale acestor alimente, dupa care vei invata cum sa o prepari. Intr-o societate in care doar produsele super cunoscute conteaza, mastile naturale parca nu isi mai gasesc locul. Dar usor, usor, incep sa devina iarasi un must-have, asa cum era si in trecut.

Femeile nu aveau aveau de unde alege mai demult, dar era mai bine, in sensul ca foloseau tot felul de creme si masti care functioneau de minune. Intre timp, marii producatori ne-au „ajutat” sa uitam. Asa ca ne-am indreptat spre cremele din comert, pline de chimicale si care promit marea cu sarea…Evident, de cele mai multe ori efectele nu sunt cele promise, iar tu regreti ca ai dat banii degeaba…

Asa ca haide sa vedem impreuna de ce masca cu avocado si banana este net superioara anumitor produse cu substante chimice.

Avocado abunda in antioxidanti, asa ca lucrurile sunt clare de la bun inceput. Fara doar si poate ca va conferi cele mai bune efecte intregului organism. Intra usor in piele, hidrateaza din plin, iar tu te vei simti intinerita, in scurt timp. Este ideal in special pentru femeile care au un ten uscat. Avand in compozitie si acid oleic, te va ajuta sa vindeci si eventualele zone rosii sau cu iritatii.

Bananele au in compozitie la randul lor vitamina A, care ajuta la eliminarea radicalilor liberi si la refacerea pielii, acolo unde este nevoie. Uleiurile esentiale, cum ar fi cel de tea tree sunt iarasi binevenite atunci cand vine vorba despre rezolvarea si prevenirea problemelor tenului.

Masca cu avocado si banana – cum se face?

Avocado este si o super sursa de nutrienti

Conform cercetatorilor americani, un avocado contine:

– 22,5 grame de grasime
– 3 grame de carbohidrati
– mai putin de un gram de fructoza, per portie

Faptul ca este atat de sarac in fructoza, il face sa fie mult mai indicat decat fructele.

Avocado mai are in compozitie:

– fibre
– potasiu ( de doua ori mai mult decat bananele)
– vitamina E…afla totul despre avocado si de ce ar trebui sa-l introduci in alimentatie >>>

Cum se pregateste masca cu avocado si banana?

  • 1/2 avocado
  • 1/2 banana coapta
  • 1 lingurita ulei masline
  • ulei esential (3 picaturi), ulei tea tree

Le poti amesteca si la blender sau manual, cum preferi, iar masca ta va fi gata rapid. Aplica amestecul pe fata si lasa-l sa actioneze pret de 15 minute, nu uita sa pui si un servetel de hartie la gat, pentru a nu te murdari.

Prepara aceasta masca macar o data pe saptamana, iar in timp vei remarca efectele, mai mult ca sigur. Stim ca este putin mai incomod, dar nu te lasa pagubasa, efectele sunt mult mai eficiente decat ale altor produse. Iar frumusetea consta in faptul ca este 100% naturala!

4.76/5 (21)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *