Tehnici de respiratie pentru o sanatate de fier

Cum ar fi daca tot ce ai avea de facut pentru a fi sanatoasa ar fi sa inveti tehnici de respiratie? Ti-e greu sa crezi ca ceva ce executi involuntar de mai mult de 100 de milioane de ori in timpul vietii mai poate fi perfectionat? Ei bine… s-ar putea sa fii uimit cum, doar respirand constient, poti:

elimina durerea
preveni atacurile de cord
reduce nivelul stresului
ameliora simptomele astmului.


Afla aceste secrete adanc ingropate in cultura popoarelor de la Soare Rasare!


Ele sunt disponibile acum pentru tine!

Lucrarea pe CD Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti itidezvaluie acum puterea respiratiei in mentinerea sanatatii. Descopera simplu si usor de inteles cum poti respira usor, fara efort, cu rezultate excelente pentru starea ta de sanatate, detalii AICI >>>

Tehnici de respiratie – ce trebuie sa stii despre vindecarea cu Ki-Kou

Informatiile despre aceste tehnici de respiratie ca metoda de tratament apar chiar si in cartea Genezei. Cu mii de ani in urma, India Antica era una dintre cele mai sanatoase natiuni de pe pamant. Regele lor, Priyardarsin, a ordonat ca in toate dispensarele publice sa existe un numar egal de medici si de specialisti in respiratie. El a spus: „Problemele pe care medicina nu le va corecta, vor fi rezolvate prin exercitii de respiratie adecvate.”

Lucrarea pe CD Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti introduce pentru prima data pe piata occidentala aceste tehnici uimitoare de respiratie care provin din China Antica.

Foloseste si tu tehnicile stravechi de respiratie pentru a-ti recapata starea de bine! Comanda acum exemplarul tau si descopera cat de simplu poti alunga o durere, o stare de oboseala sau stresul cotidian! Doar cu o respiratie.

De exemplu, poate fi la indemana ta sa:

respiri stand confortabil si sa masezi anumite puncte specifice de presiune de pe urechi, pentru a alunga diverse boli de inima si tulburari circulatorii
controlezi atacuri de astm – doar prin respiratia efectuata in mod corespunzator si prin apasarea usoara a pieptului cu palma
reduci si chiar sa elimini durerea si intepenirea provocate de artrita – prin folosirea unor tehnici speciale care combina respiratia profunda si miscarile usoare de balans.
Probabil te gandesti acum, cu un pic de scepticism: “cum de poate ceva atat de simplu precum respiratia sa aiba un efect atat de puternic si de profund asupra vietii si a sanatatii?”

Tehnici de respiratie – de ce trebuie sa respiri corect?

Fiecare lectie Ki-Kou – tehnica de imbunatatire a sanatatii prin respiratie – incepe cu o simpla incalzire denumita Chi-Shi. Aceasta te ajuta sa respiri corect in timp ce iti calmezi mintea. Ti se dau informatii exacte si clare privind:

felul in care sa-ti alegi pozitia
ce miscari sa faci cu mainile sau picioarele
punctele de presiune pe care trebuie sa le masezi
felul in care trebuie sa aplici presiune in punctele respective pentru a obtine rezultatele dorite.

DA! Vreau Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti, detalii AICI >>>

Imagineaza-ti cum ar fi sa ai capacitatea de a te scapa de cancer, raceli, virusi, ulcere, boli de inima, artrita, impotenta si neplacerile aduse de menopauza, pur si simplu prin respiratie.

Aceste tehnici de respiratie joaca un rol enorm in medicina alternativa din ziua de azi. Expunerea tot mai larga a acestora si a rezultatelor lor capata din ce in ce mai multi adepti. Desigur, un rol important il au si numeroasele cercetari si dovezi, confirmate in revistele medicale recunoscute in intreaga lume.

Tehnici de respiratie – joaca un rol important in diminuarea depresiei

Doua dintre cele mai comune boli din sfera psihica sunt anxietatea si depresia. Pentru a scapa de acestea ai doua optiuni:
poti lua medicamente anti-depresive, care pot provoca dureri de cap, cresterea anxietatii, greata, disfunctii sexuale, tulburari de memorie si pot da dependenta.

Daca vrei sa scapi rapid de oboseala sau stres emotional… e suficient sa respiri in mod constient

Lucrarea iti ofera informatii despre:

tehnici pentru indepartarea a doua dintre bolile de piele cele mai comune, prin respiratie si prin masajul unui punct de presiune secret confortabil
cum poti reduce pierderea parului rapid, utilizand miscari usoare de picior si de maini si tehnici de respiratie
cum sa diminuezi ridurile si incaruntirea parului doar inspirand si expirand profund si lent in timp ce stai asezat si apesi punctele de presiune san-in-kou.
Da, prietene, e asa de usor! Secretul pentru o viata sanatoasa a fost sub… nasul tau tot timpul. Intelepciunea anticilor ne-a tot spus acest adevar, timp de mai bine de patru mii de ani. Dar cine sa-l asculte? Acum o poti face.

Respira si… alunga bolile!

Lucrarea Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti contine, grupate pe categorii de afectiuni, tehnici combinate de respiratie, compresie si miscare, solutii pentru prevenirea aparitiei sau eliminarea disconfortului creat in cadrul:

afectiunilor ficatului sau aparatului digestiv
afectiunilor sistemului respirator
afectiunilor inimii si ale sistemului circulator
afectiunilor aparatului reproducator si ale aparatului urinar
afectiunilor sistemului osteo-muscular
afectiunilor ginecologice
afectiunilor metabolice si asociate cu menopauza
afectiunilor dermatologice si ale parului
afectiunilor ochilor si ale sistemului ORL
afectiunilor mentale si ale sistemului nervos
cancerelor.

Atentie! Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti este disponibila doar pentru o perioada limitata de timp, la pretul special redus cu 30%! Comanda chiar acum lucrarea, detalii AICI >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *