Scapa de tartru in mod natural

Atunci cand vine vorba de tartru, majoritatea oamenilor considera ca trebuie sa mearga la un specialist pentru a scapa de aceasta depunere neplacuta, de la nivelul dintilor.

Asa cum probabil stii deja, este important sa iti ingrijesti dantura intr-un mod optim. Aceste depozitari pot afecta sanatatea dintilor tai, asa ca este bine sa fii atenta.

Nu doar detartrajul te poate scapa de tartru, exista si remedii eficiente si naturale. Iar pe acestea le poti prepara chiar la tine acasa.

Iata cum poti scapa de tartru, repede si eficient

Poate ca ai auzit ca bicarbonatul de sodiu poate face minuni in multe domenii, tratand pana si cancerul, arata studiile in domeniu.

Ei bine, exista un compus pe care il poti pregati imediat si care va da roade. Poti scapa de neplacutul tartru in cateva minute.

Desigur ca alimentatia este raspunzatoare de formarea acestui depozit la nivelul danturii si poate exista chiar si subgingival.

Care sunt simptomele? De obicei exista si un miros neplacut, sangerari gingivale, dintii nu mai arata prea bine nici dupa periaj, etc.

De ce ingrediente ai nevoie pentru a scapa de tartru: 2 picaturi ulei de menta (de la plafar), zeama de la 1/2 lamaie, o jumatate lingurita de bicarbonat de sodiu si 100 ml de apa.

Se vor amesteca aceste ingrediente pe loc si se va clati timp de 1-2 minute. Pentru a vedea rezultatele este bine sa recurgi la aceasta metoda de eliminare a tartrului o data la 2-3 zile.

Cum poti sa previi depunerea de tartru

Nu uita cat de important este sa te speli pe dinti. Este necesar sa iti speli dintii de cel putin 2 ori pe zi. Nu uita de apa de gura si de ata dentara.

Foarte eficiente sunt si dusurile bucale, asa ca nu mai ezita si achizitioneaza-ti unul cat mai repede. Dupa cum vezi, este nevoie de putina disciplina pentru a scapa rapid de tartru.

4.38/5 (16)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *