Rezultate maxime la scoala. Cum sa-ti ajuti copilul?

Cele mai bune rezultate la scoala, de acum incolo este posibil! Desigur ca, pentru a avea un randament sporit la cursuri, copiii tai au nevoie de sustinere. Din toate punctele de vedere, asa ca lucrarile specializate, realizate de experti, cu siguranta ii vor sprijini.

Tocmai de aceea am pregatit oferte neasteptate in luna iubirii…si a cunoasterii, din punctul nostru de vedere! Vorbim despre un pachet de dictionare Limba Romana, o lucrare de exercitii de BAC. Profil real: Limba Romana si Matematica, dar si lucrari pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a: Teste rezolvate Mate si Exercitii Fonetica + Vocabular.

In cele ce urmeaza ti le vom prezenta, iti precizam ca avem REDUCERI de pana la 50% si transport GRATUIT!

Rezultate maxime la scoala – ajutor pentru Limba Romana
  1. Iti prezentam lucrarea Evaluarea Nationala clasa a VIII-a: Caiet de antrenament la limba si literatura romana – 20 de teste dupa modelul PISA, in conformitate cu modelul publicat de Minister, cu sugestii de rezolvare!

Lucrarea oferita elevilor de clasa a VIII-a ii incurajeaza sa se implice mai mult in procesul de invatare; sa deprinda abilitatea de trece totul prin prisma gandirii personale; sa realizeze conexiuni si sa se pregateasca exemplar pentru primul mare examen din viata lor: Evaluarea Nationala si admiterea la liceu, comanda ACUM cu 50% REDUCERE >>>

  1. BAC. Profil real: Limba Romana si Matematica

A. 150 de exercitii REZOLVATE care il ajuta pe copilul dvs. sa obtina NOTA 10 la examenul de bacalaureat, la proba de limba si literatura romana! Culegerea cuprinde indicatii de rezolvare (ce trebuie sa contina fiecare subiect, ce puncte trebuie atinse in argumentare), punctajul fiecarui subiect.

B. Culegere contine 600 de exercitii REZOLVATE la matematica pentru pregatirea si reusita la examenul de bacalaureat (specializarile M1 matematica-informatica, M2 stiinte ale naturii si M2 tehnologic). Fiecare exercitiu in parte benefiaza de REZOLVAREA COMPLETA. Culegerea devine astfel un instrument eficient de fixare corecta a materiei in sprijinul reusitei maxime la BAC, COMANDA ACUM >>>

Rezultate maxime la scoala – elevii au nevoie de sprijin!
  1. Clasa a VI-a: Teste rezolvate Limba Romana + Engleza si Matematica + Stiintele naturii
    Vreti reusita de nota 10 pentru copilul dvs? Folositi pregatirea cu teste rezolvate dupa modelul PISA!

Va propunem un antrenament bazat pe fixarea usoara si placuta a notiunilor de matematica, stiinte, dar si de limba romana, necesare la examen: Pachetul cu 545 de exercitii rezolvate la limba romana si matematica pentru clasa a VI-a!
Metodologia PISA de acumulare a informatiilor presupune un grad ridicat de interdisciplinaritate, deprinderea capacitatii de corelare a notiunilor asimilate la diverse materii, COMANDA acum cu 35% REDUCERE >>>

  1. Evaluarea Nationala clasa a VIII-a: Gramatica (teorie si exercitii) si Modele de texte

Lucrarea de gramatica cuprinde recapitularea tuturor notiunilor teoretice studiate in ciclul gimnazial (partile de vorbire si partile de propozitie) si fise de lucru pentru recunoasterea si exersarea notiunilor teoretice in exercitii tipizate, conforme cu noua metodologie stabilita de minister.

Fiecare capitol de teorie din culegere este completat cu fise de exercitii specifice, intocmai celor ce se regasesc pe foaia de examen! In plus, fiecare exercitiu este insotit de rezolvare, pentru o autoverificare, comanda ACUM si vezi alte OFERTE aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *