RETETA Clatite pentru dieta. Fara faina sau dulceata!

Daca si tu asteptai de mult timp ziua in care vei putea manca clatite pentru dieta, avem vesti bune. Se pare ca exista o reteta minunata in acest sens. Iar vestile nu se opresc aici. Acestea sunt ideale pentru acelea dintre voi care vor sa slabeasca. Realizate din 2 ingrediente sanatoase si satioase, acest mic dejun se va transforma intr-o experienta super fericita.

Asa ca este momentul sa afli cum se prepara aceste clatite pentru dieta. Evident ca acest preparat merge de minune si dupa o masa lejera de pranz. Daca nu ai timp sa le pregatesti de dimineata.

Asa ca da-ti voie sa savurezi un desert si atunci cand esti la regimul de slabire.

Clatite pentru dieta – esti gata de un desert diafan si savuros?

Probabil ca da. Astfel ca ai putea sa-ti bucuri si partenerul sau familia facand aceste clatite intr-o dimineata in care toata lumea le poate savura.

Frumusetea consta in faptul ca NU ai nevoie de zahar, gem, faina sau alte ingrediente clasice. Ceea ce nu poate fi decat imbucurator, avand in vedere ca cele mentionate ingrasa si nu sunt recomandate la regimul de slabire…

Asa ca, iata de ce ai nevoie:

Ingrediente

– 3 banane mici si coapte bine

– 3 oua

Daca bananele sunt mari, foloseste 2 oua la o banana.

Cum se prepara?

Foarte simplu. Decojeste bananele si taie-le felii subtiri. Cu ajutorul furculitei le vei sfarama, dupa care vei adauga ouale si vei amesteca bine. Poti introduce compozitia si in blender. Dar evident ca si un tel va fi de folos si vei reusi sa prepari amestecul. Vor ramane mici bucatele de banane in compozitie, dar acestea vor da un plus de savoare.

Incinge bine o tigaie antiaderenta, pune putin ulei si unge bine toata suprafata. Pune cate un polonic din compozitie si rumeneste-le maxim 2-3 minute pe o parte. Pana cand acestea devin usor maronii, atunci sunt gata.

Clatite pentru dieta – fara gluten si zahar in exces

Dupa cum stii, faina alba si glutenul in general nu sunt recomandate in diete. Asa ca aceasta reteta este alternativa perfecta. Le poti servi cu sirop de artar, stevia, miere.

Evident ca poti adauga si mure, zmeura sau capsune, pentru o aroma si mai intinsa. Daca vei manca 2 astfel de clatite te vei bucura de un mic dejun copios si hranitor.

Evident ca nu iti recomandam acest desert in fiecare zi, ci doar in acele dimineti in care simti nevoia de un rasfat deosebit.

Clatite de cartofi – reteta APERITIV super gustoasa!

Daca si tu vrei sa incerci o reteta deosebita, atunci este cazul sa testezi aceste clatite de cartofi. Sunt absolut delicioase si pot fi servite alaturi de tot felul de mancaruri.

Asa ca este cazul de aceste sarbatori sa te bucuri si altfel, cu retete noi. Pentru ca de multe ori le repetam doar pe cele “traditionale”…vezi reteta completa aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *