Cum sa slabesti cu cap – 5 reguli super utile

Poate ca si tu te-ai intrebat cum sa slabesti cu cap, astfel incat sa nu te ingrasi la loc intr-o luna. Este adevarat ca poate fi dificil, dar evident ca poti. Totul este sa slabesti intelept si sa intelegi cateva reguli de baza.

De exemplu, ca sa slabesti si sa te mentii este necesar sa o faci intr-un mod sanatos. Daca dai jos rapid cateva kilograme si revii la vechile obiceiuri, nu ai facut nimic. Tocmai de aceea astazi vrem sa te invatam cum sa slabesti cu cap si sa te mentii.

Mentinerea poate fi una dintre cele mai mari provocari. Probabil ai observat si tu cati oameni slabesc, dar revin rapid la greutatea dinainte. De ce? Vei afla in cele ce urmeaza.

Cum sa slabesti cu cap. Ce sa retii si sa respecti intotdeauna

In primul rand, ai face bine sa ai rabdare. Evident ca un proces de slabire temeinic va dura timp. Nu se poate sa rezolvi aceasta problema peste noapte. Invata sa fii rabdatoare, in special ca vei invata foarte multe, in acest mod. Vei sti ce sa mananci pentru a slabi si a te mentine in forma. De asemenea, iti vei schimba modul de viata, iar nutritia optima va fi un lucru normal pentru tine.

Oamenii disciplinati sunt mai putini tentati sa manance alimente care ingrasa si sunt nesanatoase. Pentru ca au inteles deja ideea si stiu ca salatele, fructele, legumele si semintele sunt esentiale.

Este sanatos sa slabesti 1-2 kilograme pe saptamana, asa ca nu te alarma. Uneori s-ar putea sa ai praguri si vor fi saptamani intregi cand nu vei slabi. Dar asta nu inseamna ca ceva este in neregula. Pur si simplu ai rabdare cu tine si metabolismul tau.

Hidrateaza-te. Mai ales ca te va ajuta enorm sa slabesti. Atunci cand vei bea o cana de apa pe stomacul gol, procesul de detoxifiere va incepe si mai intens. Daca vei bea 2 cani cu apa pe stomacul gol va fi si mai bine. Desigur ca va trebui sa mergi mai des la toaleta, dar procesul de slabire va incepe intens.

Vei scapa totodata si de constipatie, iar faptul ca vei incepe un proces intens de detoxifiere nu va face altceva decat sa intensifice procesul de slabire. Rezultatele se vor vedea rapid, in cateva saptamani vei slabi aproximativ 3-4 kilograme, doar cu ajutorul acestei diete.

In afara de apa pe care o vei bea dimineata, vei mai adauga inca patru pahare, inainte de masa de pranz, respectiv cea de seara. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca acest aspect ajuta mult acele persoane care vor sa piarda in greutate…vezi aici dieta cu apa >>>

Cum sa slabesti cu cap – atentie la calorii

Nu inseamna ca ar trebui sa faci o obsesie, dar totusi fii atenta la ce mananci atunci cand esti la dieta. Atentie la unele gustari, sub forma de batoane de cereale. Pot contine foarte multe calorii, asa ca ar fi bine sa verifici inainte. La fel in cazul anumitor produse cumparate de la supermarket. Fii putin atenta, dar desigur, nu incepe sa numeri fiecare calorie. Nu vei face decat sa pui o presiune foarte mare asupra ta.

Cel mai bine ar fi sa ai o idee, asa ca verifica numarul caloric inainte si fa un calcul rapid. Este bine sa ramai in 1200-1400 de calorii pe zi, mai ales daca vrei sa slabesti.

Fa miscare. Stim, toata lumea iti zice si probabil ca stii. Dar chiar este necesar sa mai citesti acest lucru inca o data. Atunci cand vei face sport si exercitii de tonifiere, poti fi sigura ca procesul de slabire va fi mult mai intens. Vei slabi mai repede, iar corpul tau incepe sa arate mult mai bine. Bineinteles ca vei fi in forma si mult mai sanatoasa, sedentarismul fiind una dintre principalele cauze care declanseaza tot felul de boli.

Vei avea si mai multa energie, iar starea ta de spirit va fi mai buna, odata ce incepi sa faci miscare. Incepe cu pilates, yoga si abia apoi treci la aerobic, etc.

Cum sa slabesti cu cap. Pune dieta pe primul loc

Incepe cu o dieta care simti ca ti se potriveste si tine-te de ea. Ai nevoie de disciplina, in special cand stii ca ai de dat jos multe kilograme. Atunci cand alegi un regim de slabire despre care stii deja ca functioneaza, este mult mai bine.

Vei sti ce sa mananci si poti discuta cu altii care au urmat aceeasi dieta. Desigur, daca iti poti permite mergi la un nutritionist. In acest fel, vei avea o dieta personalizata, iar cineva de specialitate te va monitoriza.

Asa ca invata sa ai rabdare cu tine, bea apa din belsug, atentie la calorii, fa sport si tine o dieta de slabire!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *