Ce sa bei ca sa slabesti rapid? Tipuri de bauturi

Daca si tu te-ai intrebat pana acum ce sa bei ca sa slabesti rapid, avem vesti bune pentru tine. In contextul in care exista nenumarate sucuri naturale care te pot ajuta, nu mai pierdem vremea. Asa ca astazi iti vom prezenta cele mai bune si eficiente retete, atunci cand vine vorba despre slabire.

Ce sa bei ca sa slabesti rapid? Bineinteles ca nu ne referim la bauturile din comert, nicidecum. Este vorba despre tot felul de amestecuri pe care le vei face chiar tu, la tine acasa.

Da, va fi nevoie sa aloci un oarecare timp, dar poti sa fii sigura ca per total va merita. Iar tu vei arata mai bine ca oricand. Nu este atat de greu precum ai putea crede. Dar haide sa vedem despre ce este vorba si ce bauturi minunate ar trebui sa consumi mai des. In special daca vrei ca procesul de slabire sa fie super eficient.

Ce sa bei ca sa slabesti rapid? Iata cateva retete PERFECTE si simple

Iti readucem aminte ca lime-ul contine vitamina C si antioxidanti, asa ca este perfect pentru detoxifiere si slabit. Are rolul de a elimina toxinele cu succes, sustinand activitatea ficatului. Lime este de asemenea bogat in flavonoizi care pot activa sistemul digestiv.

Iata o reteta care are la baza zmeura si lime. Apropo, zmeura contine cetone, care au rolul de a diminua cu succes pofta de mancare. Vitamina C si B sustin o piele sanatoasa si incetinesc procesul de imbatranire.

Suc de lime cu zmeura

Ingrediente:

  • sucul de la un lime
  • 1/2 cana de apa
  • zmeura (o mana)

Mod de preparare:

Pune zmeura in blender alaturi de restul ingredientelor. Amesteca bine de tot si vei obtine o bautura gustoasa si minunata! Care in plus are si capacitatea de a stimula procesul de slabire.

Ce sa bei ca sa slabesti rapid? Apa cu ghimbir

Despre ghimbir am mai discutat, asa ca stii deja ca are un efect magic asupra digestiei si a intregului proces de slabire. Asa ca te vom invata o reteta pe care trebuie sa o testezi mai des.

Ingrediente

  • un litru de apa proaspata
  • ghimbir curatat si maruntit
  • lamaie feliata
  • suc de lamaie

Mod de preparare

Amesteca apa cu restul ingredientelor si consuma bautura, dupa ce ai lasat-o pret de cateva minute. Ai nevoie de un blender, consuma aceasta bautura in special inainte de masa si dupa antrenamentele la sala. Efectele vor fi imediate!

Ce sa bei ca sa slabesti rapid? Suc de struguri si castraveti

Da, ai citit bine, pare o combinatie nesuferita in prima faza, dar nu este deloc asa. In special ca aceste bauturi au capacitatea de a te face sa slabesti rapid si simplu.

Strugurii vor fortifica sistemul imunitar si vor mentine sanatatea pielii, dar si a creierului.

Suc de castraveti si struguri

Ingrediente

  • 1/2 castravete feliat
  • lamaie feliata
  • un grapefruit mediu
  • frunze de menta
  • o cana cu apa

Mod de preparare

Taie toate ingredientele si pune-le in blender, adauga apa si amesteca foarte bine totul. Lasa continutul in frigider pret de jumatate de ora, iar apoi savureaza bautura. Poti adauga si gheata, in special daca este cald afara.

Aceste bauturi vor sustine procesul de slabire cu succes, in special daca vei tine dieta si vei avea grija sa faci si miscare. Da voie organismului sa isi faca treaba, tu trebuie doar sa oferi „combustibilul” necesar!

4.6/5 (20)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *