Cum sa ai gene mai lungi – sfaturi simple si utile

Sigur si tu ai vrea sa stii cum sa ai gene mai lungi folosind produse naturale si fara prea multa bataie de cap, asa ca astazi iti vom prezenta cateva sfaturi utile.

Fara doar si poate ca exista si metode naturale care functioneaza de minune, asa ca nu este cazul sa iti pui gene false. Doar daca vrei neaparat!

Dar poti sa fii sigura ca astazi vom invata mai multe metode eficiente. Cum sa ai gene mai lungi? Este foarte simplu, trebuie sa inveti sa le ungi cu uleiuri, sa folosesti ceai verde si sa…ai o nutritie foarte buna.

Ti-am trezit curiozitatea? Atunci nu mai sta pe ganduri si citeste mai departe.

Cum sa ai gene mai lungi – iata ce poti face

  • uleiuri naturale. Tu stiai ca uleiurile sunt esentiale in procesele de infrumusetare? Asa se face ca ar trebui sa te axezi pe cele de ricin, masline sau cocos, poti fi sigura ca vor face minuni. Cel de ricin este binecunoscut pentru proprietatile sale remarcabile atunci cand vine vorba despre ingrijirea parului. Si ce crezi? Merge si in cazul acesta.

Cum sa ai gene mai lungi? Pune ulei de ricin pe o periuta mai veche de rimel, curatata in prealabil, aplica cateva straturi pe gene si asteapta inca 10 minute inainte de a merge la culcare

  • periatul genelor. Da, poate parea o activitate pretentioasa, dar te asiguram ca are efecte pozitive asupra genelor tale. Pune intr-un tub curat si vitamina E si periaza-ti genele de cateva ori pe zi, timp de o luna. Vei vedea efectele, garantat!
  • ceaiul verde. Poate ca nu stiai asta, dar are un efect benefic asupra genelor. Stii deja ca este bogat in antioxidanti si vitamine, asa ca nu mai este un secret pentru nimeni. Asa ca fa un ceai verde, lasa-l sa se raceasca bine si aplica pe fata, in special in zona ochilor. Vei ramane uimita de efectele sale benefice

Cum sa ai gene mai lungi – si aloe vera poate fi de folos

  • mananca sanatos. Poate nu te-ai fi gandit la acest sfat atunci cand vorbim despre gene, dar este cat se poate de adevarat. Vitaminele, mineralele si antioxidantii sunt vitale, atat timp cat vrem sa fim sanatoase. Si mai frumoase! Se spune ca un om sanatos arata mai bine si este cat se poate de adevarat!
  • aloe vera. Cumpara o planta de aloe vera, este minunata si are nenumarate beneficii in procesele de infrumusetare. Asa ca, daca vei masa zona pleoapelor cu sucul unei frunze de aloe, vei vedea efectele in scurt timp. Desigur ca va trebui sa te speli pe ochi de abia a doua zi dimineata. In acest fel vei lasa sucul de aloe sa actioneze pentru mai mult timp
  • masaj. Cine a spus ca pleoapele nu au nevoie de masaj?! Poti sa fii sigura ca aceasta premisa este excelenta, atat timp cat vrei ca genele tale sa fie mai lungi, in mod natural. Asa ca inainte de culcare, nu uita sa masezi gentil pleoapele si sa vezi efectele pozitive care se vor manifesta, in scurt timp

Fara doar si poate ca poti impresiona prin genele tale lungi si apeland la trucuri naturale. Nu este nevoie sa investesti prea multi bani, nici pe departe. Ai nevoie de rabdare si cateva tratamente naturiste de exceptie.

Apropo, nu uita sa cumperi un rimel natural, care sa contina cat mai putine substante chimice. Acestea iti vor proteja genele, care vor arata mai bine ca oricand.

Cele mai eficiente tratamente de infrumusetare sunt fara doar si poate naturale, asa ca nu mai pierde vremea si incearca-le. Succes!

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *