Vacanta cu prietenele. De ce sa mergi mai des?

O vacanta cu prietenele tale cele mai bune poate fi de departe una dintre cele mai bune terapii la care poti recurge pentru a te simti mai bine. Cum sa-ti incarci bateriile mai usor decat atat? Atunci cand ai o relatie fericita si implinitoare cu prietenele tale, fara doar si poate ca te vei simti mereu bine.

Este foarte important sa investesti in sanatatea ta fizica, dar si mentala. Sa ai grija de tine este una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua de-a lungul vietii. Desigur ca este indicat si sa mananci o salata sanatoasa, dar exista multe alte alternative eficiente pentru tine.

Poate ca nu credeai, dar calatoritul poate fi o terapie foarte eficienta. O vacanta cu prietenele te poate ajuta sa te bucuri de viata si sa te bucuri de timp petrecut cu tine insati.

Nu este nicio exagerare. Uneori iti prinde bine sa pleci cateva zile departe, pentru a te reconecta cu natura. S-ar putea ca atunci cand revii acasa, iubitul tau sa observe anumite schimbari benefice.

Vacanta cu prietenele – de ce este o super idee!

Din pacate, nu toata lumea isi permite sa calatoreasca, iar de cele mai multe ori vacantele cu prietenele nu se numara printre prioritati.

Dar exista si vesti bune in acest sens. De exemplu, atunci cand vei „vana” ofertele s-ar putea sa ramai surprinsa de tot felul de vacante foarte ieftine. Desigur ca trebuie sa mergi poate in extra-sezon sau trebuie sa iei biletele cu mult timp inainte. Dar poti sa fii sigura ca merita efortul.

Chiar daca este necesar sa petreci multe ore pentru a le gasi, puteti face acest research atunci cand va intalniti. Ce metoda mai placuta de a te relaxa daca nu aceea de a petrece 2-3 zile cu cele mai bune prietene?!

Cum sa gasesti vacante ieftine in strainatate – ce este conceptul DIY

Nu spunem ca este gresit sa apelezi la o agentie, nicidecum. Aceasta decizie are, pana la urma, beneficii cum ar fi asigurarea transportului pana la cazare, excursii incluse, indrumare, etc.

Doar ca pentru cei care vor sa economiseasca si sa mearga in mai multe destinatii nu este neaparat avantajos sa apeleze la o agentie de turism. Si atunci, stai si te intrebi probabil, cum sa gasesti vacante ieftine in strainatate?

Ei bine, va trebui sa te familiarizezi cu conceptul de Do It Yourself ( DIY) sau…citeste mai multe despre vacante aici >>>

Vacanta cu prietenele – ce spun expertii

Specialistii de la Clinica Mayo din SUA sunt de parere ca un grup de prieteni apropiati te poate ajuta sa te vindeci de singuratate si de alte experiente nefaste. Este un remediu perfect pentru inlaturarea stresului si pentru a reusi sa ai o stare de spirit mai buna.

Prietenele apropiate te vor ajuta sa reduci riscul de a face o depresie, de a avea hipertensiune precum si multe alte afectiuni. S-ar putea chiar sa fie secretul unei vieti mai lungi.

„Sa ai in jur cativa prieteni adevarati este un lucru extrem de benefic, asa ca nu uitati sa investiti in prietenii de calitate”, declara psihologul William Chopik de la Universitatea din Michigan, SUA.

Asa ca vacanta cu prietenele poate fi o idee de aur! Chiar si un weekend la mare sau la munte poate face minuni. Distanteaza-te un pic de griji si adu-ti aminte ce inseamna fericirea.

Oamenii fara prieteni au mai multe probleme de sanatate, depresii, insomnii, etc. Desigur ca acesta este doar unul dintre factori, dar nu ar trebui neglijat.

Incearca sa calatoresti cat mai des alaturi de cei dragi, se pare ca si sistemul cardiovascular este mai sanatos in cazul celor care calatoresc mai mereu.

Bucura-te de viata si de prieteni si totul va deveni mai frumos, garantat!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *