Lampa de sare himalaya – de ce sa iti cumperi

O lampa de sare himalaya poate fi o alegere minunata, in special atunci cand vrei ca aerul din camera ta sa fie mai calitativ, la fel si starea ta de spirit.

In afara de faptul ca arata foarte bine, aceste lampi de sare au o gramada de proprietati benefice asupra sanatatii tale. O lampa cu sare himalaya te va ajuta sa ai o atmosfera mai placuta atat acasa cat si si la birou.

Acestea pot avea un impact direct asupra starii tale de sanatate, iar tu vei fi mai binedispusa ca oricand.

Ce beneficii au aceste lampi magice? Vei descoperi imediat.

Lampa de sare himalaya – de ce ar trebuie sa detii una:

  • purificarea aerului. Una dintre principalele proprietati ale acestor simpatice lampi. Asadar, lampile din sare pot elimina fumul de tigara, praful si chiar polenul. Asa ca nu uita sa-ti decorezi camera cu aceasta mica bijuterie!
  • stimuleaza higroscopia. Aceste lampi au capacitatea de a purifica aerul prin procesul de higroscopie, adica au capacitatea de a absorbi umezeala din aer. Implicit, atrag si moleculele periculoase, asadar acestea se vor transforma in particule care vor ramane atasate de lampa
  • previne astmul. Alta capacitate „magica”. O lampa de sare himalaya elimina, in circa 1-2 saptamani particulele de praf, par, etc. Este minunata pentru acesti oameni!
  • te scapa de tuse. Poate schimba si sarcina particulelor, cum ar fi ionii pozitivi, raspunzatori de provocarea tusei. Acestia sunt produsi de device-urile electronice din casa si pot afecta serios sistemul respirator. Acest obiect de decor are mai multe proprietati decat credeai
  • stimuleaza energia. Asa ca, daca ai senzatia ca esti mereu fara chef si pofta de viata incearca si o astfel de lampa. Ia o lampa in dormitor si una in living si vezi cum te simti. S-ar putea sa ramai uimita de efectele pozitive!

Lampa de sare himalaya – stiai ca previne si radiatiile?

  • radiatii. Dupa cum stii toate aparaturile electronice, routerele, telefoanele, laptopurile, tabletele, etc emit radiatii de care ar trebui sa ne ferim. Nu de alta, dar ne expunem unor boli teribile precum cancerul si tumorile. Sfat: nu dormi in camera in care te uiti la TV, cel mai bine sa nu ai astfel de device-uri, in special in dormitor
  • imbunatatesc calitatea somnului. Asadar, daca stii ca ai probleme cu somnul nu mai sta pe ganduri si cumpara o lampa de sare himalaya. Vei vedea rapid imbunatatirile, avand in vedere ca sarea purifica aerul si te ajuta sa ai un somn mai bun

Daca ai nevoie de o doza de energie, nu mai sta pe ganduri si da drumul acestei lampi de sare. De aceea spuneam ca este minunat sa o ai in preajma. Are si rolul de a imbunatati circulatia sangelui si de a permite oxigenului sa ajunga la creier. Si ce crezi? In acest fel vei stimula nivelul serotoninei, asa ca vei fi mai fericita.

Asadar, data viitoare cand vezi o lampa de sare himalaya ia decizia de a o cumpara, poate deveni o achizitie de exceptie!

4.75/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *