Albirea dintilor in mod natural

Albirea dintilor in mod natural este cu siguranta o idee care tenteaza multe femei, iar acestea vor ramane uimite cand vor afla cate tehnici exista. Nu este vorba doar despre spalarea dintilor cu putina sare sau carbune, exista mai multe metode sigure.

Asa dupa cum stii, dintii nu se ingalbenesc doar ca urmare a fumatului sau a consumului de cafea. Exista si alte cauze care provoaca acest lucru, iar depunerile de placa poate fi unul dintre motive. Cu siguranta te-ai gandit la albirea dintilor in mod natural si bine ai facut. Chiar se poate, nu este nevoie de tratamente costisitoare pentru a-i albi.

Albirea dintilor in mod natural, remedii care functioneaza

Pentru a te ajuta sa reusesti, iti propunem cateva variante simple, care pot avea super efecte, daca ai rabdare si le testezi pe fiecare, in parte. Ai nevoie de bicarbonat de sodiu, lamaie, salvie si…capsuni. Dar haide sa aflam despre ce este vorba:

– bicarbonat de sodiu si salvie. Ce trebuie sa faci pentru albirea dintilor in mod natural? Cumpara frunze de salvie si bicarbonat de sodiu si amesteca cele doua ingrediente, cu putina apa. Foloseste compusul pentru a-ti spala dintii si vei fi uimita de efecte. Foloseste-o de mai multe ori pe zi si vei vedea dintii. Poti si sa mesteci sau sa freci frunzele de salvie de dintii, acestia se vor albi, in timp

– bicarbonat de sodiu si lamaie. Ai nevoie de o lingurita de bicarbonat si sucul de la o jumatate de lamaie. Amesteca-le si lasa-le sa actioneze. Dupa aceea, pune lichidul obtinut pe dintii si maseaza-i bine. Poti folosi un servet de bucatarie. Nu lasa compusul mai mult de 3 minute. Repeta acest procedeu, din cand in cand

– bicarbonat de sodiu si peroxid de hidrogen. Bicarbonatul este excelent in albirea dintilor, in special in combinatie cu alte alimente. De exemplu, daca vei combina putina sare, o lingurita de bicarbonat de sodiu si jumatate de lingurita de peroxid de hidrogen ( adauga putina apa). Lasa acest amestec sa actioneze pentru cateva minute la nivelul dintilor, dupa care clateste-te. Nu lasa amestecul sa iti atinga pielea, nu iti va face bine!

– bicarbonat de sodiu si capsuni. In caz ca nu stiai, albirea dintilor in mod natural poate fi stimulata si de un compus mai putin asteptat. Este vorba despre capsuni si bicarbonat. Se amesteca o capsuna cu jumatate de lingurita de bicarbonat si se intinde pe dinti. Se va lasa sa actioneze. Fructele care contin vitamina C stimuleaza albirea dintilor

Albirea dintilor in mod natural, ce trebuie sa stii

Se pare ca albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu nu este recomandata pe termen lung, deoarece poate afecta smaltul, asa sustin stomatologii. Asa ca nu evita acest sfat si nu exagera cu tehnicile prezentate mai sus. Ce mai poti face?

– consuma zilnic fructe si legume, cum ar fi morcovii si merele
– mesteca guma cu xylitol, aceasta va stimula productia de saliva, iar placa se va depune mai greu

Incearca metodele naturale de inalbire a dintilor si cu siguranta vei avea efecte pozitive. Succes!

4/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *