Tehnica oil pulling pentru dinti mai sanatosi

De ceva timp incoace, tehnica oil pulling a inceput sa fie cunoscuta si in Romania si nici nu este de mirare, beneficiile sale fiind nenumarate.

Dar sa incepem cu inceputul. Ce inseamna si la ce se refera tehnica oil pulling? Ei bine, este vorba despre un exercitiu simplu. Trebuie pur si simplu sa iti clatesti gura cu ulei. Dar nu orice ulei. Este indicat cel de floarea soarelul, cocos, susan sau masline, dar presat la rece. Este important sa folosesti un produs calitativ.

Tehnica oil pulling, pentru o dantura mai sanatoasa

Este vorba despre o metoda care te poate ajuta sa iti cureti mucoasa bucala, intr-un mod simplu si eficient. Aceasta tehnica indiana straveche provine din medicina traditionala a acestui popor. Si s-a pastrat pana in zilele noastre, gratie efectelor minunate pe care le are.

Beneficiile sunt multiple. Te poate ajuta sa-ti ingrijesti gingiile si sa-ti intaresti dintii. De asemenea, tehnica oil pulling este foarte eficienta pentru cele care vor sa scape de respiratia urat mirositoare. Este un real ajutor si pentru cei care se confrunta cu gingii care sangereaza.

IMPORTANT! Aceasta tehnica va da rezultatele scontate daca se va realiza dimineata, pe stomacul gol, timp de 10-15-20 de minute. In functie de rabdarea si timpul fiecaruia.

Dupa ce plimbi uleiul prin gura, asigura-te ca il vei scuipa in closet. Nu il arunca in chiuveta, deoarece este plin de toxine, exact de ceea ce vrei sa scapi. Uleiul va capata o forma vascoasa si alba, ceea ce este perfect normal.

Tehnica oil pulling si beneficiile sale

Sa nu crezi ca aceasta tehnica te poate ajuta doar cu probleme ale dintilor. Are mult mai multe beneficii. Iata doar cateva dintre aceastea:

– regleaza nivelul hormonal
– vindeca insomniile
– te poate scapa de eczeme
– calmeaza durerile de cap
– un real ajutor in cazul inflamatiilor provocate de artrita

 

Vei adora aceasta tehnica, mai ales ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Nu uita sa iti clatesti gura cu ulei pentru cel putin 10 minute. Succes!

5/5 (10)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Tehnica oil pulling pentru dinti mai sanatosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *