Remediu cu miere si nuci. Tine raceala la distanta!

Acest remediu cu miere si nuci despre care urmeaza sa vorbim astazi este unul dintre cele mai puternice. Evident ca exista multe leacuri din batrani care functioneaza de minune. Si poate ca nu ar fi rau sa mai apelam la acestea, in special in aceste momente cand pare ca lumea le-a cam uitat.

Desigur ca si medicamentele alopate au rostul lor, dar uneori ar trebui sa mai testezi si un remediu cu miere si nuci. De ce? Pentru ca aceste alimente au rolul de a tine bolile la distanta datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti.

Mierea este unul dintre cele mai cunoscute remedii naturiste contra racelilor si gripelor. Are proprietati antibacteriene si antiinflamatorii exceptionale, asa ca nu ar trebui sa ne lipseasca.

Remediu cu miere si nuci. De ce ar fi bine sa-l incerci?

Pentru ca in acest fel vei putea preveni bolile cu succes. Stii deja ca prevenirea este mult mai eficienta, iar atunci cand ai grija de sistemul tau imunitar este mult mai intelept. Putini oameni realizeaza in ziua de astazi ca organismul nostru este creat pentru a se vindeca. Dar pentru ca acest lucru sa se produca este necesar ca noi sa fim mai atenti la ceea ce mancam in fiecare zi.

Daca vei consuma fructe si legume crude, seminte, superalimente cu siguranta organismul tau va fi protejat. Nu stii ce sunt superalimentele? Poate ar fi cazul sa-ti reamintim. Foarte bogate in nutrienti si proprietati antioxidante aceste alimente ne pot ajuta sa fim mai sanatosi si puternici. Vorbim despre fructe de padure, broccoli, avocado, turmeric, goji, semintele de canepa si varza kale, doar cateva dintre ele.

Asa ca ar fi cazul sa le introduci in dieta mai des, te vor ajuta sa ai o imunitate de fier si un trup armonios.

Remediu cu miere si nuci – cum se prepara?

In primul rand, ai nevoie de cateva ingrediente de baza. Nu iti face griji, nu sunt dintre cele super sofisticate si greu de gasit.

Ingrediente:

– un borcan de miere ( 800 grame, preferabil de salcam)

– sucul de la o lamaie

– 20 ml tinctura de propolis

– 100 – 150 grame de nuci macinate

Mod de preparare

In borcanul cu miere vei adauga sucul lamaii, tinctura de propolis si nuca macinata. Cand observi ca amestecul capata o structura omogena, densa, inseamna ca este timpul sa nu mai adaugi nuca. Amesteca totul si tine borcanul in frigider. Cel mai bine este sa iei o lingurita dimineata, pe stomacul gol. Nu uita sa le oferi si celor mici, ii vei ajuta sa aiba un sistem imunitar mai eficient, potrivit carafacumiere.ro.

Propolisul are proprietati antiinflamatoare, antivirale si antifungice. Contine si aminoacizi, antioxidanti, vitamine, minerale, flavonoizi si enzime. Nu e rau, nu-i asa? Practic, este un adevarat miracol, ingloband atatea beneficii.

Atunci cand esti racita, ia de 3 ori pe zi cate o lingurita din amestecul de mai sus, pentru a-si face efectul rapid. Daca vei lua 3 zile consecutive vei observa ca te vei simti mult mai bine.

Mierea vindeca afectiunile respiratorii – de ce se petrece acest fenomen?

Concluzia este urmatoarea: mierea este mai eficace decat alte produse, atunci cand vine vorba despre tratarea afectiunilor respiratorii. Are un efect antibacterian puternic, asa ca nu este de neglijat.

Astfel ca data viitoare cand te gandesti sa iei medicamente alopate sau antibiotice, gandeste-te de doua ori inainte de a o face. Nu de alta, dar de cele mai multe ori nu sunt necesare, iar noi ne putem destabiliza sistemul imunitar in acest mod…mai multe despre beneficiile sale >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *