Vrei sa slabesti in zona fetei? Cum procedezi

Poate si tu iti doresti ca zona fetei sa se subtieze la randul sau, in special atunci cand tii dieta. Din pacate, exista anumite zone ale corpului unde slabesti mai greu, asa cum stii.

Desigur ca toti avem o predispozitie in a ne ingrasa in anumite parti ale trupului. Dar un lucru este clar: in zona fetei si a abdomenului se ingrasa cele mai multe femei! Mai exista si zona feselor si picioarele, iar anumite femei au „probleme” in a le subtia.

Asa ca astazi vom discuta despre zona fetei, vei remarca faptul ca se poate face ceva si in acest caz! Exista cateva trucuri care te vor ajuta cu siguranta.

Cum sa slabesti in zona fetei – sfaturile simple, dar super utile

In primul rand, vom discuta despre nutritie asa cum te si astepti, mai mult ca sigur. Asa ca este momentul sa afli ce poti face pentru a renunta la acele kilograme in plus. Ca sa ai succes, este clar ca ar trebui sa renunti la alimentele acide care nu fac altceva decat sa te umfle. Vorbim despre alcool, sucuri carbogazoase, fast-food, alimente semiprocesate, produsele de patiserie, etc.

Toate acestea sunt toxice pentru organism si cauzeaza procese de inflamatie in corp. De foarte multe ori avem burta umflata sau zona fetei tocmai din cauza toxinelor pe care le consumam zilnic. Cu alte cuvinte, daca vrei sa vezi rezultatele repede trebuie sa slabesti cu totul.

Evident ca dieta te va ajuta enorm. Dar nu te astepta la solutii miraculoase inainte de a tine un regim de slabire care sa te ajute sa elimini surplusul.

De asemenea, nu uita sa acorzi mai multa importanta exercitiilor fizice.

Vrei sa slabesti in zona fetei? Exercitiile fizice si dieta eficienta

Evident ca pentru a subtia anumite zone este indicat sa facem exercitii dedicate. Daca tu vrei ca grasimea din jurul fetei sa dispara, ar fi bine sa lucrezi si muschii spatelui si ai gatului impreuna cu restul corpului. Desigur ca vor ajuta enorm, iar in timp vei incepe sa observi rezultatele.

Asa ca o dieta sanatoasa, bazata pe cruditati, salate, seminte si mai putina carne va face minuni. Daca mai faci si miscare de 3-4 ori pe saptamana vei ramane uimita de rezultatele favorabile.

De asemenea, iti recomandam sa nu consumi sare in exces sau alimente care o contin. In acest mod vei putea retine apa, iar arderea grasimilor nu va fi incurajata. Asa ca gandeste-te de 2 ori inainte de a pune sare in exces in mancarea ta!

De asemenea, serveste salate la fiecare masa, chiar daca ti se pare ca „nu merge”. Cruditatile accelereaza arderile, asa ca vei incuraja procesul slabirii. Bea alcool mai rar, in special cocktailuri, care oricum contin multe calorii si produc inflamatii la nivelul corpului.

Astfel ca este cel mai indicat sa renunti la caloriile goale, sedentarism si mancarea nesanatoasa. Este cea mai sigura metoda de a slabi in orice zona a corpului.

Alimente care ajuta la arderea grasimilor. Care sunt preferatele tale?

Ovazul. Bogat in antioxidanti si fibre, te va ajuta sa iti controlezi apetitul. Daca te confrunti cu o pofta de mancare iesita din comun, ar fi bine sa optezi pentru un bol cu ovaz la micul dejun sau chiar seara. De asemenea, regleaza nivelul zaharului din sange, este satios, asa ca iti va tine de foame pana la pranz. Adauga si cateva fructe de padure si putin lapte vegetal, in bolul tau cu ovaz.

Vei ramane uimita de cat de savuros va fi acest mic dejun. Plus ca sustine arderile, digestia si tranzitul intestinal…mai multe alimente care sustin arderile aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *