Salata de patrunjel. Cum te va ajuta sa slabesti?

Salata de patrunjel s-ar putea sa devina una dintre preferatele tale. Nu de alta, dar este gustoasa, sanatoasa si te poate ajuta sa slabesti. Daca esti un fan al restaurantelor libaneze, vei putea remarca faptul ca acestia au multe astfel de salate in meniul lor.

Vestea cea buna este ca poti servi o salata de patrunjel chiar si la restaurant, asa ca nu ai nicio scuza sa nu o alegi. Este o super garnitura, care te va ajuta sa elimini toxinele si sa slabesti.

Despre toate acestea iti vom spune mai multe, cand iti vom reaminti si beneficiile incontestabile ale acestei plante.

Salata de patrunjel. De ce sa o consumi mai des?

Pentru ca va sustine pierderea acelor kilograme in plus care sigur te deranjeaza. Nu este usor sa slabesti, dar daca urmezi cateva principii de baza, s-ar putea sa ramai surprinsa de cat de simplu poate fi.

Evident ca in urmatoarea saptamana iti vom recomanda o dieta pe care ar fi bine sa o urmezi daca vrei sa vezi rezultatele. Asa ca du-te la cumparaturi si ia cateva legaturi de patrunjel. Pentru ca vei face multe astfel de salate.

Reteta este simpla: toci o legatura de patrunjel, adaugi menta si cateva rosii proaspat taiate. Pune si suc de lamaie deasupra si amesteca bine de tot. Aceasta va fi salata de patrunjel care va putea fi servita atunci cand ti-e foame, dar si ca garnitura.

Vei vedea imediat despre ce este vorba, cand iti vom prezenta meniul pentru saptamana „de dieta”.

Salata de patrunjel. Iata ce dieta poti urma

Avand ca gustare salata de patrunjel, adica tinand cont ca pe aceasta o poti manca de fiecare data cand ti-e foame, iti oferim si o dieta orientativa:

Mic dejun – ou fiert, o felie paine integrala si salata de patrunjel/ o banana si o cafea sau un ceai verde

Gustare – salata de patrunjel sau un mar

Pranz – piept de pui la gratar si orez brun

Gustare – un morcov crud sau o gulie cruda

Cina – salata de patrunjel/2 rondele de orez si dovlecei la gratar

Evident ca poti varia alimentele, dar sigur ai inteles ideea de baza. Alege variante sanatoase, care sa te ajute sa te simti mai bine si sa slabesti usor. Bea 2-3 litri de apa pe zi si tine regimul pret de 7 zile. Vei slabi cel putin 3 kilograme, garantat.

Patrunjelul sustine intens imunitatea, fiind una dintre acele plante care abunda in vitamine si minerale. Contine vitaminele A, B-uri, C, dar si E. De asemenea mangan, fosfor, potasiu, iod si magneziu.

Ca idee, contine mai multa vitamina C decat portocalele si mai mult fier decat spanacul. Trebuie sa-l consumi mai des, cu siguranta te va ajuta sa ai un trup mai sanatos.

Bautura cu patrunjel si lamaie – ce trebuie sa stii?

Ca aceasta bautura te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Dar nu oricum. Desigur ca va fi nevoie de efort si din partea ta. Asa ca pregateste-te sa mananci mai sanatos, sa eviti caloriile goale, alcoolul, sucurile carbogazoase, dulciurile si fast-food-ul.

Stim, te poate speria putin la inceput. Dar minunile nu se petrec, decat in contextul in care noi le incurajam. Asa ca fii cea mai mare sustinatoare a ta. Si creeaza corpul pe care ti-l doresti…vezi mai multe informatii despre bautura cu patrunjel aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *