Uleiurile esentiale te ajuta sa slabesti. Ce trebuie sa faci

Poate ca nu stiai, dar uleiurile esentiale te ajuta sa slabesti, iar ca acest vis sa devina realitate trebuie sa urmezi cativa pasi esentiali. Sigur si tie iti plac aceste uleiuri si nici nu este de mirare. In ultimii ani, aromaterapia a avut un succes din ce in ce mai mare. Dupa cum stii, aceste uleiuri te vor ajuta sa te binedispui.

Plus ca vei fi invaluita in arome autentice din Orient (daca optezi pentru ceva exotic), care iti vor prinde foarte bine. In special cand vrei sa te relaxezi, dupa o zi de munca.

Unele sunt bune pentru raceli, altele au efecte afrodiziace, iar lista poate continua…Dar, uleiurile esentiale te ajuta sa slabesti, asa ca trebuie sa aflam care sunt acestea. Pentru ca nu este vorba despre orice ulei, doar unele au aceste „puteri.”

O conditie esentiala pentru ca aceste uleiuri sa functioneze este legata de calitatea acestora. Asigura-te ca le cumperi dintr-un loc de incredere. Daca nu sunt autentice si sunt din substante chimice, s-ar putea sa iti faca mai mult rau. Pot sa iti provoace chiar stari de greata, voma, etc.

Uleiurile esentiale te ajuta sa slabesti – care sunt cele recomandante:

– uleiul de lavanda. Incepem cu unul consacrat, care ajuta in nenumarate cazuri, fiind recunoscut pentru proprietatile sale calmante si relaxante. Daca nu ai deja, cumpara un obiect destinat aromaterapiei, pentru a putea inhala uleiul care se va ridica. Este important sa urmezi acest procedeu, daca vrei sa vezi rezultate. Nu este suficient sa il adulmeci sau sa iti pui putin pe mana. In acest fel, iti va scadea pofta de mancare si te vei simti mai linistita, garantat.

– uleiul de ghimbir. La ce nu este bun ghimbirul, te vei intreba. Si pe buna dreptate, are nenumarate proprietati benefice sanatatii. Contine gingerol, substanta care te va ajuta sa asimilezi mai bine vitaminele si mineralele din mancare. Asa ca nu iti va mai fi asa foame, la ceas de seara. Uleiurile esentiate te ajuta sa slabesti, tine de tine sa le folosesti mai des. De asemenea, uleiul de ghimbir atenueaza pofta de dulce, care este foarte mare, pentru unele femei…

Pune in aparatul de aromaterapie cateva picaturi de ulei de ghimbir si bucura-te de efecte.

– ulei esential de scortisoara. Despre aceasta probabil stiai ca are efecte benefice in curele de slabire. La fel ca si uleiul de ghimbir, te va ajuta sa controlezi pofta de dulce, reducand-o considerabil. Iti va regla glicemia si insulina, asa ca te vei simti mai relaxata, cand tii o dieta. Si unde mai pui ca miroase grozav?

– uleiul de menta. Trebuie sa pui in difuzorul tau pentru aromaterapie si cateva picaturi de ulei de menta, va functiona foarte bine. Ca si restul de mai sus, are proprietati de relaxante si de diminuare a poftelor. Menta previne si cazurile de balonare si indigestie, asa ca merita incercat. Cu cat digestia va fi imbunatatita, cu atat mai bine va decurge dieta de slabire.

– uleiul de lamaie. Uleiurile esentiale te ajuta sa slabesti daca sunt bine alese, iar cel de lamaie cu siguranta se numara printre cele recomandate. Acesta te va ajuta sa dizolvi mai usor grasimea corporala, asa ca trebuie folosit mai des. Poti sa pui o picatura si la incheietura mainii. Miroase grozav si te va ajuta sa ai o stare de spirit mai buna.

– uleiul de grapefruit. Are un efect similar cu cel de lamaie, asa ca straturile adipoase pot disparea mai usor, daca il vei folosi. Citricele sunt recomandate, in general, in curele de slabire si nici nu este de mirare. Alaturi de o dieta sanatoasa si putin sport, vei incepe sa vezi rezultatele pozitive mai repede decat credeai

Uleiurile esentiale te ajuta sa slabesti – dar nu neglija dieta!

Asa cum iti sugeram si mai devreme, uleiurile esentiale nu pot face minuni, daca la baza nu exista o cura de slabire sanatoasa si sport. Pe scurt, mananca sanatos si fa exercitii fizice regulat. In acest fel, vei slabi mai usor si mai repede, dupa cum stii, nu se poate in alt mod.

Exista multe femei care cred ca daca beau un ceai anume sau mananca mai multe fructe, vor slabi instantaneu. Desigur ca acestea ajuta, dar daca vrei sa vezi rezultate serioase, este nevoie de mai mult de atat. Nu uita sa bei apa din belsug, in special cand esti la dieta, te va ajuta sa te hidratezi!

Citeste si Modele Unghii 2019: Cele mai noi tendinte in manichiura si pedichiura. >>

4.94/5 (16)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *