Dieta cu miere si scortisoara

Poate ca nu stiai, dar exista un regim savuros si eficient, este vorba despre dieta cu miere si scortisoara, care te va ajuta sa slabesti cateva kilograme bune. Si nici nu este foarte complicata, trebuie doar sa urmezi cateva reguli de baza.

Este bine ca acest regim de slabire poate fi tinut pe o perioada nedeterminata, adica poti sa tii pana reusesti sa pierzi kilogramele nedorite.

Ce vei avea voie sa mananci in dieta cu miere si scortisoara?

Este vorba despre:

– carne slaba ( pui sau curcan)
– cereale integrale
– ciuperci
– fructe
– cartofi si paste ( mai rar, nu uita sa optezi pentru pastele integrale)

Pentru rezultate foarte bune, inlocuieste zaharul cu amestecul de miere si scortioara, vei afla imediat despre ce este vorba. Cele doua alimente sunt sanatoase si eficiente, iar impreuna au efecte minunate.

Asadar, in aceasta perioada nu vei avea un meniu zilnic, pe care trebuie sa-l respecti, nicidecum. Este vorba mai degraba de respectarea unor principii in dieta cu miere si scortisoara. Asa ca evita sa mananci nesanatos, alimentele semipreparate si fast-food-ul nu isi au locul.

Cum se prepara faimoasa bautura „de slabit”:

Este foarte simplu ce ai de facut. Dimineata, inainte de micul dejun si seara, chiar inainte de culcare, trebuie sa bei o cana de apa calda, cu miere si scortisoara. Nu suna rau, asa este? Ei bine, intr-o cana fierbinte, pune 1/2 lingurita de scortisoara pudra si amesteca pana la omogenizare.

Cand se mai raceste un pic, strecoara apa si adauga o lingurita de miere. ATENTIE! Mierea nu se pune niciodata in apa fierbinte deoarece devina toxica si periculoasa pentru organism.

In acest fel, starea de foame va fi atenuata, iar tu vei constata rapid efectele in scurt timp. Nu uita sa iti prepari mancaruri cat mai sanatoase si satioase. Asadar, nu vei mai simti nevoie sa rontai tot felul de gustari intre mese. Mai are si rolul de a stimula procesul digestiv, pentru arderea caloriilor.

In dieta cu miere si scortisoara vei avea parte si de un somn mai bun si odihnitor, avand in vedere ca aceste alimente ajuta la secretarea leptinei. De asemenea, nu te vei trezi cu acea senzatie acuta de foame, atunci cant tii acest regim.

Dieta cu miere si scortisoara – de ce este eficienta

Este clar ca acest regim te va ajuta sa iti fortifici organismul, avand in vedere ca vei beneficia de vitaminele A, C, D si K. Acizii grasi continuti de miere te vor ajuta sa arzi cu succes depozitele de grasime.

Scortisoara are capacitatea de a te ajuta sa reduci pofta de mancare, asa ca nu te vei mai confrunta asa des cu aceasta senzatie neplacuta.

Nu ezita si incearca dieta cu miere si scortisoara, vei remarca efectele rapid.

4.83/5 (47)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *