Cum sa slabesti cu …tequila?

Poate ca nu stiai, dar este cat se poate de posibil declara cercetatorii, asa ca astazi te vom invata cum sa slabesti cu tequila. Stim, suna ciudat si probabil te gandesti ca alcoolul in general ingrasa, asa ca nu are cum sa fie adevarat.

Ei bine, mai asteapta putin pentru a-ti explica pe indelete anumite aspecte. Desigur ca alcoolul in exces nu este indicat si nu face altceva decat sa afecteze ficatul.

Dar, exista o legatura intre tequila si slabit. Vei vedea imediat la ce concluzie au ajuns cercetatorii. Acestia nu au pierdut vremea si au dat publicitatii concluziile lor. Nu de alta, dar trebuie sa fim la curent cu toate metodele, nu-i asa?

Cum sa slabesti cu tequila – ce trebuie sa stii

Asadar, acelea dintre voi care sunt amatoare de tequila s-ar putea sa se bucure de aceasta veste. Cum functioneaza tequila si de ce este un real ajutor in procesul de slabire? Conform cercetatorilor chimisti din SUA, se pare ca tequila te poate ajuta sa scazi nivelul zaharului din sange. Este cat se poate de adevarat, asa ca zaharul care se regaseste in agave este bun si ajuta la mentinerea unei glicemii optime!

Tequila este produsa din agave albastre, care are proprietatea de a produce o bautura calitativa, bazata pe plante. Tocmai de aceea tequila este foarte aromata. Asadar, zaharurile continute de agave sunt cele „raspunzatoare” de aceste modificari in glicemia oamenilor care consuma tequila.

Si pentru a nu se crea confuzii, te anuntam ca zaharurile gasite in agave se numesc agavine si nu au legatura cu siropul de agave gasit pe piata, care este un indulcitor. Aceste agavine nu sunt digestibile, asa ca nu cresc nivelul de zahar din sange. Ba chiar din contra, il scad.

Un studiu realizat pe soareci a aratat ca acestia aveau un apetit scazut in momentul in care le-au fost administrate agavine. De asemenea aveau glicemia scazuta, fata de ceilalti soareci care nu au primit agavine.

Se pare ca acestea confera o senzatie de satietate pentru mai multe ore, asa ca apetitul este scazut. Acum ca ai aflat cum sa slabesti cu tequila, nu inseamna ca trebuie sa abuzezi de aceasta metoda.

Fara doar si poate ca un consum ridicat de tequila poate afecta grav sanatatea. Este doar o idee, aceea ca poti consuma doar un shot de tequila, atunci cand iesi in oras si vrei sa nu-ti fie foame. Sau un cocktail care sa contina tequila, de exemplu. Nu trebuie sa te simti aiurea daca faci asta, din cand in cand, chiar daca tii un regim de slabire.

Cum sa slabesti cu tequila – nu uita sa urmezi o dieta echilibrata!

Desigur ca daca tii regim iti recomandam sa mananci cat mai sanatos si sa ai grija de tine, nu neglija mesele. Exclude prajelile, semipreparatele, fast-food-ul si dulciurile si vei vedea ca vei da jos kilogramele nedorite rapid. Chiar si fara tequila, desigur.

Studiile arata ca si un pahar de vin seara poate ajuta, in caz ca vrei sa slabesti. Asa ca, din cand in cand iti poti face o mica bucurie, chiar daca esti la dieta.

Vinul slabeste – de ce, cum si ce trebuie sa faci?

Vinul are nenumarate beneficii asupra inimii si sistemului vascular, atat timp cat nu este baut in exces. Are o gramada de antioxidanti in compozitie, asa ca poate preveni bolile, intarind sistemul imunitar.

Vinul te va ajuta sa ai o densitate osoasa mai buna, reduce riscul de a face infarct, etc. Iar ultima descoperire: vinul slabeste daca este servit chiar inainte de culcare!

Cercetatorii de la Universitatea din Washington si cei de la Harvard au descoperit o substanta in vin…citeste totul despre vin si slabit aici >>>

Sursa: healthy-holistic-living.com

4.5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *