Cum sa scapi de stres: mai simplu decat credeai!

Cum sa scapi de stres poate fi o problema care te framanta si poate ai dori sa stii ce poti face pentru a-ti face existenta mai placuta. Viata este scurta, asa ca ar trebuie sa inveti sa te bucuri mai mult. Tocmai de aceea astazi vom discuta despre stres si faptul ca acesta este dusmanul din umbra. Da, nu este nicio exagerare. In caz ca nu stiai, majoritatea bolilor cronice sunt cauzate tocmai de stres, asa ca este momentul sa faci ceva in acest sens.

Cum sa scapi de stres? Ei bine, poate fi mai simplu decat stiai. In sensul ca, o portie sanatoasa de ras si pofta de viata te pot ajuta sa vii pe linia de plutire.

Traim intr-o societate in care stresul este la moda, iar cei care nu sunt ocupati pana peste cap inseamna ca nu fac nimic cu viata lor…Sa fie oare asa? Esti pe cale sa afli un adevar care te va surprinde. Daca si tu faci parte dintre acele persoane stresate, dornice sa faca cat mai multe fara sa se opreasca…poate ar fi momentul sa iei o pauza! Pana nu este prea tarziu.

Invata sa ai mai mare grija de tine si sa te bucuri de viata, nu este totul sa muncesti si sa ai o cariera.

Cum sa scapi de stres – razi din tot sufletul!

Nu glumeam mai sus, cand spuneam ca rasul poate fi un real medicament in aceasta situatie si te poate ajuta enorm, daca ai incredere in aceste tehnici aparte de relaxare. In primul rand, observa viata pe care o traiesti si nu permite sa fii pe „pilot automat”. Daca deja ai facut-o este momentul sa incepi sa te simti mai bine.

Mai multe studii americane au aratat ca rasul este esenta vietii si te poate ajuta sa reduci semnificativ nivelul stresului. De asemenea, pulsul si tensiunea vor scadea, iar sistemul imunitar va fi fortificat.

Cum sa scapi de stres si cat trebuie sa razi in fiecare zi? Ei bine, cat mai mult, terapia prin ras este un adevarat elixir al unei vieti mai fericite. Asa ca da-ti voie sa razi cel putin 30 de minute pe zi. Cauta tutoriale in acest sens si incepe sa te amuzi. Chiar si depresia poate fi invinsa cu ajutorul acestui secret. Daca iti place sa razi, esti deja pe drumul cel bun. Rasul creste numarul endorfinelor si sustine producerea globulelor albe, esentiale in procesele de vindecare.

Cum sa scapi de stres? Razi mai des, elibereaza-te de tensiuni si vei avea un sistem imunitar mai puternic si eficient. Studiile au mai aratat ca, dupa ce razi timp de cateva minute, corpul se relaxeaza, iar muschii raman in aceasta stare pentru cel putin 45 de minute.

Desigur, mai sunt si alte metode eficiente pentru a scapa de stres, cum ar fi meditatia, despre care am mai vorbit. Sau, de ce nu, ar fi bine sa combini cele doua tehnici. In acest fel poti fi sigura ca te vei simti mai bine ca oricand, garantat!

Cum sa scapi de stres si beneficiile rasului:

– fortifica sistemul imunitar, asa ca organismul nu va mai fi vulnerabil in fata bolilor
– rasul te va ajuta sa degaji endorfinele, cunoscute si ca „hormonii fericirii”
– regenereaza si sustine sanatatea sistemului cardiovascular
– te vei simti relaxata si vei uita de gandurile negative

 

Terapia prin ras – cum ne afecteaza emotiile si de ce sunt atat de importante

Alt aspect care inca nu este acceptat in totalitate nici in secolul 21 este faptul ca emotiile influenteaza foarte mult corpul. Ba mai mult, acestea se reflecta in starea noastra de sanatate. Anumite sentimente afecteaza anumite organe. De exemplu, frica va afecta rinichii, iar stresul te va face sa te confrunti cu afectiuni ale stomacului….vezi mai multe despre terapia prin ras >>>

Este momentul sa incepi sa te bucuri mai mult de viata si sa descoperi adevarata esenta. Ce rost are sa te gandesti toata ziua la problemele de la serviciu? In fond, jobul este doar o sursa de venit, altele ar trebui sa fie preocuparile vietii.

Iesi mai des in natura, intalneste-te cu prietenii, iubeste si bucura-te de fiecare clipa, alaturi de cei dragi!

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *