Meditatia amelioreaza cancerul. Studiile o dovedesc!

Ca meditatia amelioreaza cancerul sau chiar il poate preveni in multe situatii este o chestiune care a fost dezbatuta de multe ori de catre specialisti. In acest sens, americanii au realizat mai multe cercetari care au dus spre o concluzie comuna: cancerul poate fi ameliorat si chiar vindecat in unele situatii.

Desigur ca este necesara o schimbare drastica a dietei, alaturi de eliberarea de stres si multa incredere in reusita. Avand in vedere ca rata cancerului este in continua crestere, terapiile alternative devin o necesitate. Meditatia amelioreaza cancerul si ii ajuta pe pacienti sa aiba o stare de spirit mai buna. Desigur ca este necesara si o stare de spirit pozitiva din partea pacientului.

In general persoanele optimiste inregistreaza un succes ridicat in vindecarea maladiilor de acest gen. Atunci cand sunt diagnosticate cu astfel de boli, persoanele in cauza sufera si un adevarat soc emotional. Teama de moarte, frica de a suferi din pricina durerilor fizice si senzatia de neputinta sunt cele mai comune temeri ale pacientelor care sufera de cancer la san, de exemplu.

Intr-o situatie care pare fara iesire de multe ori, pacienti trebuie ajutati, asa ca metodele naturiste pot fi cei mai buni aliati ai bolnavilor.

 

Meditatia amelioreaza cancerul – cea mai buna metoda de a te lupta cu maladia!

 

Cercetatorii de la Universitatea Columbia au ajuns la concluzia ca yoga si meditatia pot avea avea efecte neasteptat de bune asupra pacientilor. Acestia au descoperit ca aceste practici indiene stravechi pot trata cu succes anxietatea si depresia. De asemenea, pot reduce stresul si incurajeaza o stare de spirit mai buna. Aceste rezultate au fost observate la femeile suferinde de cancer la san.

Meditatia amelioreaza cancerul? Cu siguranta, va raspunde profesul doctor si coordonator Heather Greenlee:

„Majoritatea oamenilor care experimenteaza cancerul de san au incercat multe terapii pentru a se simti mai bine si a reveni la o viata relativ normala. Si in cele din urma, echipa noastra a gasit dovezi care arata ca doar cateva sesiuni de meditatie pot ajuta pacientul sa aiba o stare mai buna, in lupta cu cancerul.”

Desigur ca meditatia este un instrument minunat si pentru cei care nu sufera de astfel de boli. Dar, atentie! Cancerul este o boala care apare pe fond nervos. Adica cei care sunt stresati mai mereu si mananca haotic au toate sansele sa dezvolte cumplita maladie.

Asa ca ce ar fi sa rezervi cateva minute in fiecare zi, pentru a te incarca cu energie pozitiva? O stare de calm si armonie te va ajuta sa-ti echilibrezi viata. Meditatia mindfulness, prin care acorzi atentie momentului prezent, fara a-l judeca, este o tehnica budista de mare succes.

Daca mai adaugi rutinei tale si cateva exercitii yoga, te vei simti excelent. Si nu iti face probleme, sunt multe tutoriale pentru incepatori, iar acele exercitii sunt chiar simple.

„In ziua de azi femeile care sufera din pricina cancerului de san au multe terapii alternative la dispozitie, asa ca doar ele pot decide ce li se potriveste”, a adaugat presedintele Asociatiei de Oncologie Integrativa, Dr. Greenlee.

„Meditatia mindfulness poate include si tehnici de respiratie, exercitii usoare de yoga si streching care vor permite oamenilor sa realizeze si sa accepte cu usurinta momentul prezent”, a adaugat Anne Blaes, oncologist la unul dintre centrele de specialitate din Minneapolis, USA.

 

Meditatia amelioreaza cancerul, mereu o optiune la indemana ta

 

Desigur ca cei care se confrunta cu astfel de boli sunt cei care decid ce li se potriveste cel mai bine. Este totusi important ca pacientii sa fie deschisi la minte si sa incerce metode noi de vindecare. Intr-o lume in care medicamentele nu dau rezultatele scontate, este bine sa ne intoarcem la terapiile ancestrale de vindecare. S-ar putea sa avem surprize foarte placute.

 

Obiceiuri care pot declansa cancerul – fereste-te de aceste lucruri

 

1. Carnea. Dupa cum stii, consumul ridicat de carne afecteaza sanatatea, iar studiile recente arata ca aceasta ar fi raspunzatoare si pentru explozia de cancer aparuta in ultima vreme. Explicatia? Carnea este intr-o stare de aciditate, fapt care afecteaza celulele noastre, care sunt bazice…

S-a demonstrat stiintific ca vegetarienii sunt mult mai sanatosi decat restul oamenilor, avand in vedere consumul ridicat de legume si fructe...citeste mai multe despre aceste obiceiuri >>>

 

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *