Obiceiuri care pot declansa cancerul

Dupa cum stii, in ziua de astazi bolile pandesc la tot pasul, tocmai de aceea ar trebui sa eviti aceste obiceiuri care pot declansa cancerul. Dupa cum stii, in ultima vreme ne confruntam cu o adevarata explozie a acestei afectiuni, iar multi nu pot intelege ce se petrece.

In realitate, cancerul este rezultatul unor obiceiuri nocive din viata ta, a stresului si agitatiei. Pe scurt, cu cat esti mai stresat si mananci alimente de slaba calitate, cu atat mai mare va fi riscul sa declansezi maladia.

Desigur, nu este cazul sa te sperii. Astazi vom vorbi despre ce este bine sa faci pentru a evita acest pericol. Exista obiceiuri care pot declansa cancerul, este cat se poate de adevarat. Dar de asemenea exista si lucruri pe care le poti face pentru a avea o sanatate mai buna si puternica.

Asa ca citeste sfaturile pana la capat si pune in practica cat mai multe, pentru a fi sigura ca sanatatea ta este mai buna ca oricand. Practic, trebuie sa faci exact opusul obiceiurilor de mai jos.

 

Obiceiuri care pot declansa cancerul – fereste-te de aceste lucruri

1. Carnea. Dupa cum stii, consumul ridicat de carne afecteaza sanatatea, iar studiile recente arata ca aceasta ar fi raspunzatoare si pentru explozia de cancer aparuta in ultima vreme. Explicatia? Carnea este intr-o stare de aciditate, fapt care afecteaza celulele noastre, care sunt bazice…S-a demonstrat stiintific ca vegetarienii sunt mult mai sanatosi decat restul oamenilor, avand in vedere consumul ridicat de legume si fructe.

2. Alcoolul. Nu este nimic ciudat in a bea un pahar sau 2 de vin sau un cocktail, 1-2 ori pe saptamana. Dar atunci cand incepe sa devina un obicei este clar o problema, undeva. Daca bei zilnic poti fi sigura ca vor aparea anumite probleme de sanatate, iar acesta poate fi unul dintre acele obiceiuri care pot declansa cancerul.

3. Bauturile din plastic. Fara doar si poate ar trebui sa bei cat mai rar din sticle de plastic, acestea continand chimicale care pot declansa cancerul. Alege recipientele din sticla sau ceramica, mult mai eficiente.

4. Telefonul mobil. Atunci cand dormi cu telefonul mobil langa cap nu este deloc un semn bun. Poti fi sigura ca in timp vei fi afectata. Inchideti telefonul in timpul noptii sau pune-l cat mai departe de tine.

5. Viata sedentara. Cercetatorii au demonstrat ca sedentarismul poate afecta serios sanatatea, fiind printre acele obiceiuri care pot declansa cancerul. Asa ca fa sport mai des si nu uita sa incepi plimbarile lungi si dese, in special cand vremea de afara o permite.

6. Consumul de carne procesata. Este extrem de periculos pentru sanatate, asa ca ai face bine sa mananci mai rar. Cancerul pancreatic, de colon, apar ca urmare a unui consum de alimente procesate, pe baza de carne.

Obiceiuri care pot declansa cancerul – stresul este un factor principal

Stresul poate aduce foarte multe probleme in viata ta, tocmai de aceea ar fi bine sa te feresti pe cat posibil. Incearca sa eviti agitatia si nervii intinsi la maxim. Specialistii au ajuns la concluzia ca oamenii care traiesc sau muncesc in medii stresante sunt mult mai predispusi in a dezvolta boli canceroase.

Asa ca incearca sa te eliberezi de stres si traieste viata cat mai frumos. Vei vedea ca in acest fel starea ta de spirit va fi mai buna, iar sanatatea ta imbunatatita.

 

4.71/5 (38)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *