Sampon facut in casa! Iata reteta magica

Sigur si tu ai vrea sa stii metoda de „manufacturare” a unui sampon facut in casa, asa ca astazi iti vom prezenta pe larg care este secretul. Si fii sigura ca acest produs este mult mai sanatos si eficient, asa ca parul tau nu va avea de suferit.

In ziua de astazi, din ce in ce mai multe femei incep sa descopere minunatele efectele ale remediilor naturiste. Iar surpriza cea mai placuta consta in faptul ca natura te poate ajuta sa intretii…frumusetea! Da, ai citit bine, de acum incolo vei putea apela la un sampon facut in casa, pentru a mentine sanatatea podoabei tale capilare.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Acest sampon de casa este recomandat atat adultilor cat si copiilor. Iar laptele de cocos pe care il contine ii confera un miros…delicios!

Iti va curata parul cu multa grija si va accelera cresterea acestuia. Atentie! Acest sampon contine substante care iti pot irita ochii, asa ca ai grija atunci cand il folosesti.

Iar la final avem o surpriza. Te vom invata cum sa faci un balsam de par 100% natural. Dar ce sa mai pierdem vremea? Haide sa vedem despre ce este vorba.

Sampon facut in casa – cum se poate prepara?

 

In primul rand, iti vom enumera ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara acest produs. Ai nevoie de:

– un sfert de ceasca de lapte de cocos
– un sapun vegetal natural
– 4 picaturi de ulei esential de rozmarin
– 4 picaturi de ulei de lavanda
– 4 picaturi de ulei de cedru
– 4 picaturi de ulei esential de musetel

Acest sampon facut in casa va fi un preparat excelent, iar laptele de cocos este esential in acest proces. Laptele de cocos este bogat in proteine. Te va ajuta sa:

– descurci parul mai usor
– va intari parul degradat si uscat
– va stimula cresterea parului
– parul tau va fi mai stralucitor si lucios

Cum prepari acest sampon facut in casa?

Pur si simplu vei pune toate ingredientele intr-o sticla si vei agita foarte bine compozitia. Poti folosi acest sampon pentru o luna. Nu uita sa il agiti inainte de utilizare.

Cum poti prepara un balsam de par?

Ai nevoie de:

– o ceasca de otet de mere
– 1/2 ceasca de apa proaspata

Da, este atat de simplu. Vei ramane uimita sa vezi ce stralucire va capata parul tau, in scurt timp. Lasa-l sa actioneze macar 10 minute.

 

Sampon facut in casa – de ce sa optezi pentru un astfel de produs?

Pentru ca cele din comert contin extrem de multe substante nocive, de care trebuie sa invatam sa ne ferim. Chiar daca parul pare sa arate foarte bine, poti fi sigura ca pe termen lung efectele sunt daunatoare.

Desigur, daca nu consideri ca ti se potriveste acest sampon facut in casa poti opta oricand pentru produse organice. Le poti gasi la orice plafar sau farmacii de profil. Sunt mai scumpe, dar poti fi sigura ca merita incercate.

 

5/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *