Salata de iarna – merita sa o incerci!

O salata de iarna poate fi cea mai buna alegere, in special la cina. De ce? Pentru ca este super sanatoasa si hranitoare si nu contine multe calorii. Exact ce ai nevoie la masa de seara.

Asa ca bucura-te de o masa copioasa si alege o salata de iarna cat se poate de interesanta. Si nu iti face griji, o poti consuma si vara, fara niciun fel de problema.

Putem sa-ti spunem ca are in compozitie fructe si este mai degraba dulce. Iar daca preferi acest gust, in detrimentul celui sarat, inseamna ca esti pe drumul cel bun.

Salata de iarna – o reteta perfecta pentru zilele friguroase

…sau pentru un inceput de primavara absolut minunat. Salata este foarte buna si pentru cele dintre voi care tin dieta. Avand in vedere ca are in compozitie grapefruit, merita incercata.

Sgur esti familiarizata cu acest fruct, dar poate ca nu stii atat de multe pe cat ar trebui. Grapefruit este un fruct citric care te poate ajuta sa previi nenumarate boli.

Este bogat in vitamine precum C, dar si A, B, E si K. Nu duce lipsa nici de minerale si contine calciu, acid folic, fosfor si potasiu. Are in compozitie si flavonoide, licopen si glucarat, asa ca poate preveni si lupta impotriva cancerului.

Previne boli precum cancerul, ateroscleroza, dar si insomniile, gripa si starile de oboseala. Asa ca, in dieta rapida cu grapefruit vei avea parte de nenumarate beneficii, pe langa faptul ca slabesti cu succes…vezi dieta cu grapefruit aici >>>

Salata de iarna – iata reteta

In primul rand, ai nevoie de:

2 grapefruit, curate si fara coji

o mana de seminte de rodie

un mar

o lingura de miere

un praf de sare

cateva frunze de menta sau baby spanac

Mod de preparare:

Dupa ce vei curata si felia fructul de grapefruit, pune totul intr-un bol. Apoi, pe rand adauga restul ingredientelor si bucura-te de o super aroma. Poti adauga si putin cascaval ras, pentru a fi mai satioasa.

Amesteca totul bine si bucura-te de o reteta unica. Desigur ca acest fel de mancare poate fi si un super aperitiv. In special daca vrei sa-i impresionezi pe cei dragi cu o reteta pe care sigur nu au incercat-o!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *