Elimini pietrele la rinichi cu aceste 4 ingrediente!

Si tu te-ai intrebat cum sa elimini pietrele la rinichi, rapid si natural? Daca si tu te-ai confruntat cu aceste probleme, stii despre ce vorbim. In special ca acestea pot provoca dureri infernale. Multi au declarat ca sunt unele dintre cele mai puternice dureri resimtite.

Specialistii compara durerile provocate de aceste pietre cu cele resimtite in timpul nasterii. Asa ca iti poti imagina cat de puternice sunt…Daca nu le-ai simtit pana acum, considera ca esti o norocoasa. Totusi, cum sa elimini pietrele la rinichi simplu si usor?

Te vei lamuri imediat si vei fi bucuroasa ca exista si o maniera atat de simpla!

Cum sa elimini pietrele la rinichi?

Ca sa ne lamurim, iti readucem aminte ca aceste pietre la rinichi sunt formatiuni solide, ca niste cristale din minerale. Acestea se formeaza la nivelul rinichilor sau a tractului urinar. Nu sunt intalnite atat de des, fiind o afectiune care afecteaza doar 20% dintre oamenii de pe glob.

Una dintre cauzele principale care duce la formarea de pietre la rinichi este tocmai deshidratarea. De aceea se recomanda consumul de lichide pe tot parcursul zilei. Altfel, risti sa te confrunti cu astfel de afectiuni.

Tocmai de aceea primul lucru pe care ti-l recomanda medicul este sa bei foarte multe lichide. In special ceai de matasea porumbului, de cozi de cirese si chiar…bere! Ideea este sa elimini rapid pietrele sau nisipul, depinde de situatie.

Elimini pietrele la rinichi – care sunt simptomele si ce poti face?

In primul rand, poti observa ca urina are o culoare mai inchisa. De asemenea, mai poti experimenta frisoane, febra si greturi. Asa ca simptomele te pot speria putin la inceput, dar nu este atat de grav pe cat pare, din fericire.

In special daca incepi sa consumi multe lichide si te duci si la medic, pentru a avea o parere avizata.

Iata cu sa elimini pietrele la rinichi in mod natural:

2 castraveti

cateva frunze de menta

un litru de apa

1 lingura de miere

Mod de preparare

Pune toate ingredientele in blender si amesteca pana la omogenizare. Serveste bautura inainte de micul dejun sau inainte cu 30 minute de pranz.

Elimini pietrele la rinichi si te purifici

Castravetii sunt foarte bogati in vitaminele din seria B, frunzele de menta avand si proprietati antiinflamatoare incredibile. Menta te va ajuta si sa scapi de senzatiile de greata conferite de aceasta afectiune.

Mierea are rolul de a te ajuta sa sustii sanatatea digestiva si confera un gust placut acestui amestec. Iar apa este esentiala pentru a elimina pietrele si/sau nisipul de la rinichi. Apropo, sa bei foarte multa apa in aceasta perioada, te va ajuta enorm.

Nu te speria, aceste dureri vor trece si vei reveni din nou la starea de bine. Dar ar fi bine sa te asiguri ca mananci mai sanatos, bei lichide din abundenta si te bucuri de o viata fara stres. Starea de spirit este fundamentala in orice caz de boala. Asa ca nu uita acest lucru!

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *