Un ten luminos, inca de la prima ora. Ce trebuie sa faci?

Daca si tu ai vrea un ten luminos si o piele mai fina, atunci ar trebui sa inveti un mic truc. Astfel ca, pentru a te trezi mai in forma ca oricand, trebuie sa urmezi cateva sfaturi.

Evident ca dieta este unul dintre cele mai importante aspecte. Cum altfel ai putea avea un ten luminos, daca nu ai grija de tine? Asa ca primul pas va fi sa iti corectezi alimentatia. In primul rand, vei consuma mai multe fructe si legume proaspete. De asemenea, vei evita un consum exagerat de alimente animale, dulciuri si alcool.

Stim ca suna destul de complicat, dar alta cale de reusita nu exista. Avand in vedere ca alimentele acide afecteaza si imbatranesc tenul, va trebui sa ai mai multa grija. Dar mai avem un secret…

Un ten luminos – cum il poti dobandi?

Vorbim despre turmeric. Am mai discutat despre acest condiment care are atatea beneficii absolut remarcabile. Este un antioxidant de exceptie, prevenind chiar si boli cronice precum cele canceroase. Ajuta in nenumarate cazuri, plus ca va mentine trupul intr-o stare alcalina.

De asemenea, scade inflamatiile, vindeca petele negre aparute pe piele, te poate scapa chiar si de cearcane. Te va ajuta sa ai o piele mai curata si mai fina.

Asa ca te vei bucura ca ai incercat aceste remedii.

Pentru remedierea problemelor de mai sus, poti prepara aceasta masca faciala:

Ingrediente

– 2 linguri de faina de naut

– o lingura de ulei de migdale

– o lingurita de turmeric

– 3-4 linguri de lapte…incearca masca 100% naturala, pe care o poti prepara chiar la tine acasa >>>

Un ten luminos. Daca ai peste 30 de ani…

…ar trebui sa iei suplimente cu colagen. Ajuta enorm aceste molecule de colagen, care se absorb extrem de repede in corp. Se pare ca sustin corpul sa aiba o activitate mai intensa in ceea ce priveste productia colagenului si a elastinei. Ambele sunt fundamentale, daca vrei sa previi procesul de imbatranire si aparitia ridurilor. Din fericire, exista multe magazine naturiste care vand astfel de suplimente care te pot ajuta enorm.

Latte cu turmeric sau laptele de aur, cum il numesc indienii, este alta solutie ideala. Are la baza tot turmericul, asa ca va functiona de minune.

Poti incalzi o cana de lapte in care vei adauga putin turmeric si o lingurita de miere. Bautura se savureaza cand este calda, nu fierbinte, atunci se adauga si mierea.

Daca vrei varianta fara lapte animal, mai avem o reteta interesanta pentru tine.

Ingrediente:

– 1/2 ceasca de turmeric

– o ceasca de apa plata

– 5 linguri ulei de nuca de cocos

– 1/2 lingurita piper negru proaspat

Mod de preparare

Vei pune ceasca de apa impreuna cu turmericul intr-o tigaie si le vei lasa sa se incalzeasca bine, pret de 10 minute, in timp ce amesteci. Daca vezi ca se evapora apa prea repede, mai adauga putina apa si continua sa amesteci.

Dupa cele 8-10 minute vei lua tigaia de pe foc si vei lasa amestecul sa se raceasca un pic. Apoi, vei pune uleiul de nuca de cocos si piperul. Amesteci din nou foarte bine si vei obtine pasta aurie de turmeric, pe care o vei depozita intr-un borcan de sticla si o vei pastra in frigider. Dar nu mai mult de 2 saptamani! Se va consuma in acest interval precizat.

Esti gata sa testezi faimoasa bautura cu turmeric, inca de la prima ora a diminetii?

Iata cum vei proceda aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *